Ροδίτης και επίσημα ο Νάτζφεϊ

Παίκτης του Κολοσσού Ρόδου έως το τέλος της σεζόν θα είναι από εδώ και στο εξής ο Στέφαν Νάτζφεϊ.

Παίκτης του Κολοσσού Ρόδου έως το τέλος της σεζόν θα είναι από εδώ και στο εξής ο Στέφαν Νάτζφεϊ. Ο Σέρβος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ροδίτες και τις επόμενες ημέρες θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Μηνάς Γκέκος είχε εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη, ο ποίος αναμένεται να ντεμπουτάρει στο ματς με την Καβάλα στις 5 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου: «Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Στέφαν Νάτζφεϊ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Σέρβος αθλητής πέρσι έπαιξε με απόλυτη επιτυχία στον Πανιώνιο και αποτελεί μία εξαιρετική και ποιοτική περίπτωση για τη θέση «4», έχοντας αγωνιστεί αρκετά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Στέφαν Νάτζφεϊ γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1979 στο Βελιγράδι. Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ έχει ύψος 2.02 και έχει προλάβει ήδη να αγωνιστεί σε τέσσερις ομάδες στη χώρα μας. Συγκεκριμένα έπαιξε σε Πανελλήνιο (2006-07 και 2008-09), Ρέθυμνο (2007-08), Μαρούσι (2009-10) και Πανιώνιο (2011-12). Ο Νάτζφει έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες, ξεκινώντας την καριέρα του από τη Μπεομπάνκα. Στη συνέχεια έπαιξε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, την Ούραλ Γκρέιτ, την Πέπινστερ και τη Βιζούρα, ενώ τη χρονιά 2010-11 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ιγκοκέα. Το 2002 στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Σερβίας με τη φανέλα της Παρτιζάν, ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική Νέων και Εφήβων της Γιουγκοσλαβίας. Συνολικά έχει 155 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1 και είναι άριστος γνώστης της ελληνικής λίγκας. Ο ίδιος θα βρίσκεται από την Παρασκευή στη Ρόδο προκειμένου να τεθεί στη διάθεσή του Μηνά Γκέκου και θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την Ε.Κ. Καβάλας, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2012».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.