Κορωνιός: «Σκύβουμε το κεφάλι και προχωράμε…»

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Άγγελος Κορωνιός μετά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Καβάλας στο πρωτάθλημα.

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Άγγελος Κορωνιός μετά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Καβάλας στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας προπονητής χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη για την ομάδα του και τόνισε πως πρέπει να ξεχάσουν το συγκεκριμένο ματς και να προχωρήσουν στο επόμενο.

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη. Ξεχνάμε αυτό το αποτέλεσμα, σκύβουμε το κεφάλι και πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί, κάναμε πολλά λάθη και ο εκνευρισμός λίγο έλειψε να μας κοστίσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Αγγελου Κορωνιού και συνέχισε σχολιάζοντας τη δήλωση (Ήταν νίκη  του προπονητή) του Γιάννη Γκαγκαλούδη: «δουλειά μου, ως προπονητής, είναι να προσπαθώ να παίρνω το καλύτερο από κάθε παίκτη. Θεωρώ ότι ο Γιάννης είναι πολύ έμπειρος και χαρισματικός παίκτης, που αν αφομοιώσει αυτά που θέλω, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για την ομάδα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Είναι ομάδα που αγαπώ πολύ, γιατί αποτελείται από Ελληνόπουλα. Αυτή η νίκη ήταν καθαρά νίκη προπονητή. Αυτό που είδατε σήμερα είναι ό,τι γίνεται καθημερινά στο γήπεδο από τον κύριο Κορωνιό. Είχα έρθει εδώ πριν από ένα μήνα, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και είχα πει ότι αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να πέσει. Έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.