Καλαφατάκης: «Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις»

Ο ΚΑΟΔ αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Α1 και ο Γιώργος Καλαφατάκης έθεσε ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στις καλές εμφανίσεις.

Ο ΚΑΟΔ αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Α1 και ο Γιώργος Καλαφατάκης έθεσε ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στις καλές εμφανίσεις. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην έως τώρα πορεία του ΚΑΟΔ στο πρωτάθλημα ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση με τους «θαλασσί».

«Οι δύο ομάδες έχουμε παρόμοια πορεία. Ξεκινήσαμε δυνατά και το τελευταίο διάστημα είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα που χάλασαν την εικόνα μας. Αυτό που θέλω από τους παίκτες μου είναι να προσπαθήσουν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις. Αν αυτό γίνει θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι πολύ δύσκολο, μια και η Ρόδος τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί σαν μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του Γιώργου Καλαφατάκη.

Από την πλευρά των παικτών, ο Κέβιν Πάλμερ ανέφερε: «Προερχόμαστε από μία ήττα στην έδρα μας που μας πείραξε πολύ. Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα και θέλουμε βελτιώνοντας τα λάθη που κάναμε να παρουσιαστούμε δυνατοί και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση. Αυτό είναι το βασικότερο για μας αυτήν την στιγμή. Αν το καταφέρουμε θα έλθουν και τα αποτελέσματα που μας έλειψαν τις τελευταίες αγωνιστικές. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και έχουμε τις δυνατότητες που θα μας επιτρέψουν να βελτιώσουμε την θέση μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.