Γκέκος: «Να αποκομίσουμε ότι μπορούμε»

Ο Κολοσσός Ρόδου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, ωστόσο ο Μηνάς Γκέκος τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αποκομίσει τα θετικά στοιχεία από τη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Κολοσσός Ρόδου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, ωστόσο ο Μηνάς Γκέκος τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αποκομίσει τα θετικά στοιχεία από τη σημερινή αναμέτρηση. Παράλληλα ο προπονητής των «θαλασσί»  στάθηκε στη δύσκολη συνέχεια που έχει η ομάδα του και ευχήθηκε καλή συνέχεια στους «ερυθρόλευκους».

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και το φίλο μου τον Γιώργο. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Εμείς παίξαμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Έχουμε τελείως διαφορετικούς στόχους και αυτό έλεγα στα παιδιά όλη την εβδομάδα. Θα κοιτάξουμε να αποκομίσουμε ό,τι μπορούμε. Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 40 λεπτά, να μην επιτρέψεις να πάρει 18 ριμπάουντ περισσότερα, να μην κάνεις λάθη και πολλά άλλα πράγματα. Προσπαθήσαμε στην άμυνα, αλλά όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό ξέρεις ότι έχεις να αντιμετωπίσεις μία ομάδα, που έχει τεράστιο βάθος και πολύ οργάνωση. Για μας ξεκινούν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, στα οποία θα πρέπει να παλέψουμε. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να έχουμε τους τραυματίες σε καλύτερη κατάσταση. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε ο Μηνάς Γκέκος στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Λάνγκφορντ ανέφερε: «Όλοι ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε στην έδρα μας και προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δυστυχώς προερχόμαστε από ήττες και βλέπουμε μπροστά με στόχο να επανέλθουμε στις νίκες. Δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη ούτε ρυθμό ούτε χημεία, αλλά είναι νωρίς αφού υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.