Γκέκος: «Να πάρουμε ότι μας αναλογεί κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και ο Μηνάς Γκέκος τόνισε πως στόχος των γηπεδούχων είναι να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και ο Μηνάς Γκέκος τόνισε πως στόχος των γηπεδούχων είναι να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. Παράλληλα ο προπονητής των «θαλασσί» κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο.

«Ξέρουμε πολύ καλά με ποιον παίζουμε. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης και έχει τελείως διαφορετικούς στόχους από μας. Είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, που διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας, να γεμίσει το γήπεδο και να απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Μηνά Γκέκου.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλαϊτζής ανέφερε: «Η δική μας ομάδα θα πρέπει να χειριστεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνιστικά κέρδη. Εκ των πραγμάτων η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι θα είναι καλό για το φίλαθλο κοινό της Ρόδου να έρθει την ομάδα μας απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, που διανύει μία εξαιρετική περίοδο. Είναι ευκαιρία να μας συμπαρασταθούν και να παρακολουθήσουν ένα καλό παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.