Γκέκος: «Δύσκολη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο Κολοσσός Ρόδου, σύμφωνα με τον Μηνά Γκέκο.

Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο Κολοσσός Ρόδου, σύμφωνα με τον Μηνά Γκέκο. Ο Έλληνας κόουτς των Ροδιτών αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των δυο ομάδων στην Πυλαία και τόνισε πως θέλει από τους παίκτες του, καλύτερη εμφάνιση από αυτή στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών.

Αρχικά, ο Γκέκος τόνισε: «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει πλήρες ρόστερ. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι έμπειρη ομάδα, είναι γεμάτος στην περιφέρεια και στη ρακέτα και παίζει οργανωμένο μπάσκετ. Παρά τα προβλήματα που είχαμε όλη την εβδομάδα, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πρέπει να κοιτάξουμε το πώς θα εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ”χτισμένος” γύρω από το Λάζαρο Παπαδόπουλο, αλλά διαθέτει κι άλλους καλούς αθλητές. Θέλουμε να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τη φιλοσοφία που έχει ο Π.Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι του. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Από την πλευρά του, ο  Αλεξ Βουγιούκας δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε σκληρά γιατί ξέρουμε πως η αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. είναι σημαντική για μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Π.Α.Ο.Κ. Πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το Λάζαρο Παπαδόπουλο, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους αντιπάλους μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει και άλλους καλούς παίκτες. Όλοι χρειάζονται μεγάλη προσοχή, αφού ο Π.Α.Ο.Κ. παίρνει δύναμη και από τον κόσμο του. Εμείς δουλέψαμε, για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και να γίνουμε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά από δύο ήττες, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, αλλά γνωρίζουμε ότι για να γίνει αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, αφού οι αντίπαλοι μας διαθέτουν πολύ καλή ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.