Σκουρτόπουλος: «Ομάδα με προοπτική τριετίας»

Ως πρόκληση χαρακτήρισε την τρίτη θέση που κατέκτησε ο Πανιώνιος την περσινή σεζόν, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας.

Ως πρόκληση χαρακτήρισε την τρίτη θέση που κατέκτησε ο Πανιώνιος την περσινή σεζόν, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο Πανιώνιος «χτίζεται» με προοπτική τριετίας, μίλησε για την έως τώρα συνεργασία του με τους ανθρώπους της ομάδας και έθεσε ως στόχο για τη φετινή σεζόν μία διάκριση στο Eurocup.

«Σήμερα έχουμε την παρουσίαση μίας νέας ομάδας. Ο Πανιώνιος έχει ανανεωθεί σε μεγάλο ποσοστό, όμως αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε μία καλή πορεία, όπως και πέρσι. Είναι μία νέα ομάδα με προοπτική διετίας-τριετίας, με διάδοχη κατάσταση. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά και έχουμε εξαιρετική συνεργασία.

Δώσαμε δέκα φιλικά και δόθηκαν ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά, ώστε να δείξουν κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα… Και σε αυτό το κομμάτι έχουμε καταλήξει. Έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος, με Παναθηναϊκό και ΚΑΟΔ, που το καθένα έχει ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας. Είμαστε αρκετά έτοιμοι, όχι όμως 100%.Εύχομαι να έχουμε υγεία, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο, απάντησε: «Η τρίτη θέση είναι μία πρόκληση για εμάς. Επίσης, θέλουμε να διακριθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο Eurocup».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.