Οι διαιτητές του πέμπτου τελικού

Οι Σχινάς, Αναστόπουλος κι Γκόντας θα είναι οι τρεις διαιτητές του πέμπτου τελικού των «αιωνίων» στο ΣΕΦ.

Οι Σχινάς, Αναστόπουλος κι Γκόντας θα είναι οι τρεις διαιτητές του πέμπτου τελικού των «αιωνίων» στο ΣΕΦ. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και στην κληρωτίδα είχαν μπει επίσης και τα ονόματα των Χριστοδούλου, Τανατζή και Φούφη.

Ο τελευταίος θα είναι αναπληρωματικός ρέφερι της αναμέτρησης. Εκτός της κλήρωσης είχαν μείνει οι Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Κορομηλάς, λόγω της παρουσίας τους στο σεμινάριο της FIBA στην Ισπανία. Το «πάρων» από την πλευρά του γηπεδούχου Ολυμπιακού στην κλήρωση, έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας μαζί με τον γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο, ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων, για πρώτη φορά βρέθηκε σε κλήρωση διαιτητών ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο τιμ μάνατζερ, Μάνος Παπαδόπουλος.

Στο περιθώριο της κλήρωσης, υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Μάνος Παπαδόπουλος τόνισε από την πλευρά του: «Δηλαδή θέλετε να πείτε πως εμείς πετάξαμε τις πέτρες στο πούλμαν, ώστε να μην γίνει το πρώτο ματς και να φτάσουμε στο πέμπτο παιχνίδι και να πέσουμε πάνω στο σεμινάριο. Μας λένε συνέχεια για τον Πηλοϊδη. Γιατί άραγε»;

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σκινδήλιας τόνισε: «Γιατί μας στέρησε ένα πρωτάθλημα και δεν έδωσε ένα επιθετικό φάουλ στον Πρίντεζη στον δεύτερο τελικό που θα μας έδινε τη νίκη. Γιατί οι διαιτητές δεν έγραψαν για τον προπηλακισμό στο ημίχρονο στον τέταρτο τελικό»;

Ο Μάνος Παπαδόπουλος απάντησε: «Δεν υπήρξε προπηλακισμός, μόνο διαμαρτυρίες. Αλλοι προπηλακίζουν και δεν γράφεται τίποτα στο φύλλο αγώνα».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης τόνισε: «Οι δύο ομάδες, οι θεωρητικά καλύτερες στην Ελλάδα -και όχι μόνο στα play offs, αλλά στην Ευρώπη- θα συναντηθούν και στον πέμπτο τελικό και με τη βοήθεια αυτών των ομάδων παίζουν οι καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα παίκτες που απαρτίζουν την Εθνική Ομάδα και κρατάνε τη σημαία του μπάσκετ στην Ελλάδα μαζί με την Εθνική. Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτοκριτική σήμερα, θα φωνάξουμε κι εσάς να δούμε πού φταίξαμε που πετύχαμε και πού όχι. Ένα να ξέρετε ότι προσπαθήσαμε. Συνεδριάζαμε κάθε εβδομάδα προσπαθούσαμε να βελτιώσουμε τους διαιτητές, τους παρατηρούσαμε με τη βοήθεια και συναδέλφων παρατηρητών. Στην Ελλάδα κρίνονται όλα εκ του αποτελέσματος βέβαια. Επίσης, για το θέμα των διαιτητών που βρίσκονται σε σεμινάριο, έγιναν προσπάθειες ώστε να είναι παρόντες και στην κλήρωση, αλλά δεν ήταν δυνατό να ακυρωθεί η συμμετοχή τους σε αυτό».

Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε για την απόφασή του να μη δώσει το «παρών» στον αγώνα του ΣΕΦ: «Την επόμενη φορά που θα θέλουν μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού να έρθουν στο ΟΑΚΑ, θα τους βάλουμε στις άσπρες πολυθρόνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.