Φραγκιάς: «Ιστορικές στιγμές…»

Ο Βασίλης Φραγκιάς ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό που αφύπνισε την ομάδα του και στη συνέχεια συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη.

Ο Βασίλης Φραγκιάς ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό που αφύπνισε την ομάδα του και στη συνέχεια συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη.

«Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά, που πάλεψαν πολύ δυνατά σήμερα αλλά και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό, που μας έδωσε δύο ηχηρά μαθήματα στην Αθήνα, γιατί ήμασταν σε αδράνεια για μεγάλο διάστημα. Τέτοια στιγμές περνάνε πάντα στην ιστορία, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που δεν περιμέναμε να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Φραγκιάς και συμπλήρωσε:

«Εμείς κάναμε το καθήκον μας φέτος και κερδίσαμε σ’ ένα ματς που δεν πίστευε κανείς. Τη Δευτέρα περιμένουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αύριο θα κάνουμε μία χαλαρή προπόνηση και τη Δευτέρα ξανά εδώ. Θα είναι μία ευκαιρία για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Χαρίσης τόνισε: «Μετά από δύο παιχνίδια των 40 πόντων στην Αθήνα, ήρθαμε εδώ, βγάλαμε ενέργεια και ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι για μας. Παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, είχαμε πιο καθαρό μυαλό και θεωρώ πως με τη βοήθεια της τύχης, πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, την οποία κατά τα ψέματα κανείς δεν περίμενε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη του πορεία, αλλά και στους συμπαίκτες και τους προπονητές γι’ αυτό που πετύχαμε σήμερα. Τώρα θα τα ξαναπούμε στο ίδιο μέρος. Κάθε νίκη φέτος ήταν ανέλπιστη, γιατί θέλαμε να δούμε που πατάμε τη φετινή χρονιά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάναμε καλά τη δουλειά μας, γι’ αυτό και έχουμε αυτή την πορεία, με αποκορύφωμα το σημερινό παιχνίδι, το οποίο ήταν το κερασάκι στην τούρτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.