Καλαφατάκης: «Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»

Να αποφύγουν τα πολλά λάθη που έκαναν με την Καβάλα και να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο κόντρα στον Ηλυσιακό θέλουν στον ΚΑΟΔ σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Να αποφύγουν τα πολλά λάθη που έκαναν με την Καβάλα και να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο  κόντρα στον Ηλυσιακό θέλουν στον ΚΑΟΔ σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαφατάκη. Ο Έλληνας τεχνικός του ΚΑΟΔ τόνισε πως περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ηλυσιακό και ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι.

«Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο Ηλυσιακός έχει δείξει ότι δεν αφήνει κανένα παιχνίδι, παίζει σκληρά στην άμυνα και εκμεταλλεύεται το ταλέντο των παικτών που διαθέτει στην επίθεση. Εμείς πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στην Καβάλα και να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας.
Το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του και θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε όλη την χρονιά και μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Από την πλευρά του, ο Jeremy Hunt ανέφερε: «Παίζουμε με μία καλή ομάδα που βρίσκεται σε παρόμοια βαθμολογική θέση με μας. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι απ’ ότι στο παιχνίδι με την Καβάλα, κυρίως στην αμυντική μας λειτουργία. Παίρνοντας ρυθμό από την άμυνα θα λειτουργήσουμε καλύτερα και επιθετικά με στόχο την νίκη αλλά και την επιστροφή μας στις καλές εμφανίσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.