Έξαρχος: «Να βοηθήσουμε το μπάσκετ»

Αποφασισμένος να βοηθήσει από την πλευρά του το ελληνικό μπάσκετ, εμφανίζεται ο Νίκος Έξαρχος.

Αποφασισμένος να βοηθήσει από την πλευρά του το ελληνικό μπάσκετ, εμφανίζεται ο Νίκος Έξαρχος. Ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων αθλητών καλαθόσφαιρας αναφέρθηκε σε όλες τις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο σύλλογος. Ο Έξαρχος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον στόχο του συλλόγου των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών:
«Θέλουμε να αποδείξουμε πως διαχρονικά το μπάσκετ είχε μια αξία. Ότι ταιριάζει στου Έλληνες και έχει μεγάλους παίκτες και μεγάλες διακρίσεις.»

Για τον δικό του ρόλο:
«Αυτό που προσπαθώ να περάσω στο σύλλογο δεν αφορά τους καλούς αθλητές μόνο, αλλά όλο το μπάσκετ. Αφορά την οικογένεια του αθλήματος. Αν δεις το μητρώο μας, ποιοι είμαστε και πως μπορεί να βοηθήσει ο καθένας με την επαγγελματική του δραστηριότητα, υπάρχει μια μασονία σε εισαγωγικά η οποία μπορεί να έχει αυτάρκεια σε κοινωνικό έργο.»

Για τα τουρνουά παλαιμάχων αθλητών:
«Όταν βλέπεις να παίζουν παλαίμαχοι αθλητές 75 ετών, είναι τεράστια η χαρά. Δεν παίζει ρόλο ποιος θα κερδίσει, αρκεί που μπαίνουν μέσα στο γήπεδο.»

Για τον νέο αθλητικό νόμο:
«Έχω εξηγήσει στου υπουργούς πως οι εθνικές ομοσπονδίες ψηφίζουν την παγκόσμια. Πρέπει να υπάρχει κοινή γραμμή και όταν ο ένας θέλει να σώσει τον άλλο παρεμβαίνει. Πρέπει να υπάρχει οριογραμμή ανάμεσα στην κάθε ομοσπονδία και στο κράτος. Πρέπει ο κάθε Πιλάβιος και κάθε Γκαγκάτσης να καταλάβουν πως δεν πρέπει να περνούν αυτή την γραμμή. Είναι σαν να μας λένε πως «αν θέλετε να είστε στο πρωτάθλημα το ευρωπαϊκό, το παγκόσμιο θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.