Ρεντζιάς: «Απερίγραπτα συναισθήματα για ΠΑΟΚ»

Πίσω σε άλλες εποχές γύρισε ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος μίλησε για την καλύτερη ανάμνηση του, η οποία δεν είναι άλλη από την εποχή που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Πίσω σε άλλες εποχές γύρισε ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος μίλησε για την καλύτερη ανάμνηση του, η οποία δεν είναι άλλη από την εποχή που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής (Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και δια βίου Μάθησης, Νεολαίας) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, έδωσε συνέντευξη στο «ΠΑΟΚ Web TV» και εξήγησε πως του λείπει πολύ ο κόσμος της ομάδας, αλλά και ο καιρός που φορούσε τη φανέλα της. «Αναπολώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι ήμουν από τα αγαπημένα τους παιδιά, έζησα μεγάλες στιγμές αγάπης από τον ΠΑΟΚ και έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Δεν περιγράφεται με λόγια το να είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ και να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο», επεσήμανε.

Όσον αφορά στη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, τόνισε ότι «υπάρχουν στον ΠΑΟΚ άνθρωποι που
αγαπούν την ομάδα και το μπάσκετ και γνωρίζουν. Ο Σούλης που ήταν και ο προπονητής μου στο ξεκίνημά μου στην ομάδα, ο Μπάνε, ο Νίκος που αγαπούν το μπάσκετ και μπορούν να πάνε την ομάδα ψηλά, αλλά δεν βοηθά το παρελθόν με τα τεράστια χρέη. Ο συνδυασμός είναι καλός για να φθάσουν την ομάδα σε ένα επίπεδο, αλλά πρέπει να ξεπεράσουν και πολλά προβλήματα».

Αναλυτικά τα όσα άλλα είπε…

Για το All Star Game: «Σαν περιφέρεια στο πλάνο μας ήταν να στηρίξουμε τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ.
Ιδιαίτερα σε αυτές τις εποχές που είναι και για την χώρα, αλλά και για το μπάσκετ ιδιαίτερα δύσκολες. Ηταν μία πρότασή μας στον ΕΣΑΚΕ για να γίνει το All Star Game στη Θεσσαλία. Η σκέψη μου ήταν να ενώσουμε το παρελθόν με το παρόν για το μέλλον του μπάσκετ. Θα είναι μία διοργάνωση που θα προβάλει τον τόπο μας και το μπάσκετ και θα στηρίξει και την τοπική κοινωνία κι εύχομαι να υπάρχει και μία αφύπνιση του θεσσαλικού μπάσκετ».

Για τη συμμετοχή των παλαιμάχων: «Οι βετεράνοι είναι η ιστορία του μπάσκετ και φυσικά έχουν θέση σε αυτή την γιορτή, να θυμηθούμε παλιές στιγμές και να στηρίξουμε το μπάσκετ. Και η διαδικασία θα είναι ξεχωριστή γιατί θα υπάρξει ψηφοφορία. Κι εγώ ακόμη που θέλω να παίξω, θα πρέπει να με ψηφίσει οι κόσμος».

Για το αν του λείπει το μπάσκετ: «Ναι μου λείπει το μπάσκετ, αλλά ότι είχα να κάνω το έκανα. Κάποιοι τραυματισμοί δεν μου επέτρεψαν να παίξω παραπάνω αλλά και τώρα προσπαθώ να έχω σχέση με το άθλημα από άλλη θέση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.