Μαρκόπουλος: «Μας βοήθησε ο Καλαμπόκης»

Στις πολλές απουσίες του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΑΓΟΡ, στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Στις πολλές απουσίες του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΑΓΟΡ, στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του «δικεφάλου του βορρά», αναφέρθηκε στη σημαντική βοήθεια του Γιάννη Καλαμπόκη αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις. Το ματς έγινε δυσκολότερο αφού έλειπε ο Ράιτ, ο οργανωτής της ομάδας που έπαιζε καλό μπάσκετ το τελευταίο διάστημα. Επίσης, αυτά που είχαμε πει για την άμυνα δεν τα εφαρμόσαμε στο ξεκίνημα, ο Ράιτ έβαλε 15 πόντους όλα με λέι άπ στο πρώτο ημίχρονο. Μετά κλείσαμε τους διαδρόμους, παίξαμε καλά αμυντικά και παίκτες όπως ο Καλαμπόκης βοήθησαν σημαντικά. Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά πρέπει να υπάρχουν και καλές επιλογές που σήμερα δεν υπήρχαν», δήλωσε ο Έλληνας προπονητής.

Και πρόσθεσε για τους παίκτες που παίζουν συνέχεια: «Είναι δύσκολο, πάντως πρέπει οι παίκτες μου να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη με οποιονδήποτε αντίπαλο και αν παίζουν».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός, υποκλίθηκε στην ανωτερώτητα του στον ΠΑΟΚ και θεωρεί πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε δίκαια το ματς.

«Σήμερα κατάλαβα πόσο τρομερό είναι να φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ βαριά αυτή η φανέλα, αυτή η φανέλα έβαλε τα τρίποντα του Καλαμπόκη και του Γιαννακίδη και το γεγονός ότι η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά μετριάζει την στεναχώρια μου για την ήττα. Δείξαμε ότι κάναμε καλό σκάουτινγκ για αυτό το ματς. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια γιατί είχε ποιοτικούς παίκτες που βγήκαν μπροστά σε κρίσιμα σημεία κάτι που δεν είχαμε εμείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.