Basket League: Παλεύει για την ανατροπή ο Ιωνικός Νίκαιας

Ο Ιωνικός Νίκαιας θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την ερχόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να συμμετάσχει στην Basket League.

Χθες (15/10), λιγότερο από 48 ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της Basket League, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού γνωστοποίησε ότι δεν χορηγείται άδεια συμμετοχής στον Ιωνικό Νίκαιας.

Αυτό έφερε μία σειρά από εξελίξεις στον ΕΣΑΚΕ και την κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της χώρας. Μετά από έκτακτη τηλεδιάσκεψη αποφασίστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος να πάει ακόμα μία εβδομάδα πίσω (το ίδιο είχε συμβεί και με τον Πανιώνιο όταν είχε αποσυρθεί).

Κοινή επιθυμία όλων των πλευρών είναι ο Ιωνικός να καταφέρει να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής γιατί ειδάλλως το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 11 ομάδες (και ρεπό μία ομάδα δηλαδή) ενώ θα επηρεαστεί και η τηλεοπτική συμφωνία με την ΕΡΤ!

Για να μην “κόψει” εκ νέου τον φάκελο της ομάδας της Νίκαιας η ΕΕΑ, θα πρέπει να προστεθούν 216.000 ευρώ στο μετοχικό της κεφάλαιό. 

Η ανάκληση τέτοιας απόφασης έχει συμβεί στο παρελθόν με την Λάρισα και όλοι οι εμπλεκόμενοι ελπίζουν πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και για το συγκρότημα του Στέργιου Κουφού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.