Ολυμπιακός: Συμφωνία με τον Έβανς, θέλει και τον Ντόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, προκειμένου να τον επαναφέρει στο ρόστερ του, σύμφωνα με δημοσίευμα που επίσης κάνει λόγο για συμφωνία με τον Κίναν Έβανς

Σύμφωνα με το «Sportando», οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει επαφές για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να φορέσει και πάλι ο διεθνής γκαρντ τη φανέλα των Πειραιωτών. Ο Ντόρσεϊ μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν από τη Φενέρμπαχτσε και μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα για να παραμείνει στο ρόστερ της. Τη φετινή σεζόν, έχει 8,9 πόντους και 1,6 ριμπάουντ σε 17,5 λεπτά συμμετοχής.

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κίναν Έβανς έχει ήδη συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» για διετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 3,2 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα μπόνους. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε βρεθεί στο στόχαστρο και της Φενέρμπαχτσε, της οποίας την πρόταση απέρριψε. Φέτος, ο Έβανς έχει 17,3 πόντους και 3,9 ασίστ σε 27,32 λεπτά συμμετοχής με τη Ζαλγκίρις, από την οποία μένει ελεύθερος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.