Προμηθέας – Άρης 84-51: Μπήκε στο δεύτερο με το… μαχαίρι στα δόντια (hls)

Ο Προμηθέας και ο Άρης έπαιξαν ένα πρώτο ημίχρονο που προμήνυε σκληρή μάχη και ντέρμπι. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως, το παιχνίδι αποδείχθηκε απλά ένας υγιεινός περίπατος των γηπεδούχων που τελικά επικράτησαν με 84-51 κι έκαναν το 3-0 στις αναμετρήσεις τους με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε μπροστά στον Προμηθεά με εφηβική ομάδα. Μετά το 30-27 του πρώτου ημιχρόνου οι Πατρινοί στην τρίτη περίοδο έκαναν επιμέρους σκορ 34-12 και ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι που για πολύ ώρα ήταν σε διαφορά άνω των 30 πόντων. Ιδιαίτερη τακτική ανάλυση δεν μπορεί να γίνει, αφού όταν οι Πατρινοί καθάρισαν το ματς, όλα ήταν ξεκάθαρα. Η δική τους άμυνα έβγαζε φωτιές, ο Άρης έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο (τελείωσε με 22) κι ως εκ τούτου οι πόντοι των γηπεδούχων στο ανοικτό γήπεδο ήρθαν με το τσουβάλι.

Συνεχόμενα κλεψίματα, ισάριθμα λέι απ και το παιχνίδι από ντέρμπι έγινε ένα ευχάριστο πάρτι για τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου. Τέσσερις παίκτες από τον Προμηθέα τελείωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων (Χάμιλτον 15, Ετσενίκε 14, Ρέινολτς 13, Πάππας 12). Ο Χάμιλτον που ήταν και πρώτος σκόρερ για την ομάδα του, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Προμηθέα και αποδείχθηκε έτοιμος και σε καλή κατάσταση για να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας της Πάτρας στην συνέχεια.

Ο Άρης που προβλημάτισε πολύ με την εμφάνισή του στο δεύτερο μέρος, δείχνει να έχει προβλήματα προς επίλυση, ενώ κάτι τέτοιο υπονόησε και ο προπονητής του Γιάννης Καστρίτης, χωρίς να επισέλθει όμως, σε περισσότερες λεπτομέρειες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.