Κουζμίνσκας: «Είναι η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου, δεν έχω μιλήσει με την ΑΕΚ»

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στο Μαρούσι με 88-85, αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει φέτος με τηφανέλα της ΑΕΚ.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στο Μαρούσι (88-85), λέγοντας ότι φέτος διανύει τη δυσκολότερη σεζόν της καριέρας του, ενώ δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ελληνικό σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μπορεί να μιλήσει κανείς για ατυχία, αλλά η νίκη είναι συνήθεια και μερικές φορές όταν χάνεις σου φταίνε όλα. Νομίζεις πως σου φταίνε οι διαιτητές, πως οι αντίπαλοι είναι τυχεροί, τα πάντα… Ίσως έπρεπε να κάνουμε έναν αγιασμό, ίσως έπρεπε να αλλάξουμε παπά. Είναι η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου. Κάναμε πολλές ήττες, χάσαμε όλους τους στόχους και ο κόσμος μας ήταν νευριασμένος μαζί μας, κάτι που είναι κατανοητό. Έχουμε όμως ακόμη τέσσερα παιχνίδια και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάμε στα playoffs και να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, αλλά δυστυχώς κάποιες φορές δεν δείχνουμε καλή ομάδα».

Για το αν έχει μιλήσει με τη διοίκηση για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν: 

«Όχι, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Στη διάρκεια της σεζόν δεν σκέφτεσαι αυτά τα πράγματα, είναι καλύτερο να συγκεντρώνεσαι στο παιχνίδι γιατί αλλιώς μπορείς να χάσεις τον ρυθμό σου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.