Απόλλωνας – Περιστέρι 63-74: Πέρασε “βόλτα” από την Πάτρα

Ανώτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη βύθισε ακόμα περισσότερο τον Απόλλωνα νικώντας στην Πάτρα με 63-74 Πολυφωνία και καλό μπάσκετ από την ομάδα του δυτικού προαστίου.

Η δεύτερη περίοδος αποδείχθηκε το κομβικό σημείο στο ματς που έκρινε τελικά και το αποτέλεσμα. Ήταν το σημείο που η ομάδα του Περιστερίου επέτρεψε στους γηπεδούχους να σκοράρουν μόλις έξι πόντους σε ένα ολόκληρο δεκάλεπτο. Κι ενώ στην πρώτη περίοδο όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα εξελιχθεί σε ντέρμπι το 21-18 υπέρ του Απόλλωνα, έγινε 27-34 υπέρ της ομάδας του Σπανούλη, με τους Πατρινούς να δείχνουν παντελώς αποσυντονισμένοι κι εκτός κλίματος.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, όπου το Περιστέρι με φοβερή επίθεση πλέον και εκπληκτικό ρυθμό σκόραρε 26 πόντους, έχοντας αιχμή του δόρατος τους Τόμπσον, Μήτρου – Λονγκ και Ρένφρο που ήταν διψήφιοι και είχαν περισσότερο όρεξη να τραβήξουν την επίθεση από τους άλλους.

Η εικόνα των δύο ομάδων ήταν με την διαφορά κοντά στους 20 πόντους, αφού η αντίδραση του Απόλλωνα ήρθε προς το τέλος του αγώνα κι αν και κατάφερε να μειώσει στο τελικό 63-74, οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου είχαν μείνει πλέον από… χρόνο. Ο Όσμπορν κι ο Κόλεμαν με 18 και 16 πόντους αντίστοιχα ήταν οι κορυφαίοι για τους Πατρινούς, που παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τις ελπίδες τους για παραμονή, κάθε αγωνιστική ολοένα και να εκμηδενίζονται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.