Απόλλων Πάτρας – ΑΕΚ 83-74: Καταπληκτική εμφάνιση και νίκη ψυχολογίας (Highlights)

Σε μια απολαυστική αναμέτρηση, ο Απόλλων Πάτρας πραγματοποίησε το καλύτερο του εφετινό παιχνίδι και παρά την πίεση της ΑΕΚ στο τέταρτο δεκάλεπτο, άντεξε και πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Για την 14η στροφή στης Basket League, ο ουραγός της βαθμολογίας Απόλλων Πάτρας, υποδέχτηκε την ΑΕΚ (13/1, 19:30) κι ενώ φαινομενικά όλοι περίμεναν εύκολη επικράτηση για τον «δικέφαλο», (100-70) το σκορ του πρώτου αγώνα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Οι «Απολλωνιστές» πραγματοποιήσαν την καλύτερη εφετινή τους εμφάνιση, δίνοντας το μήνυμα ότι η τελευταία θέση του πρωταθλήματος δεν τους αξίζει.

Στα του παιχνιδιού τώρα,

Σε ένα εξαιρετικό σε γρήγορο ρυθμό πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες πάλεψαν πόντο-πόντο χαρίζοντας μας εκπληκτικές φάσεις. Το επιμέρους σκορ το είχε η ΑΕΚ με 19-20.




Στη δεύτερη περίοδο, οι «Απολλωνιστές» έπαιξαν φανταστικό μπάσκετ και με τρομερή ευστοχία πίσω από τα 6,75μ, πάτησαν γκάζι και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω ανοίγοντας τη διαφορά στους 13 πόντους (47-34). Το αξιοθαύμαστο είναι ότι στο ημίχρονο οι παίκτες του κ. Χριστόπουλου είχαν 8/13 τρίποντα.




Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα φτάνοντας στα 13 λάθη, με τον Απόλλωνα να τα εκμεταλλεύεται, να κάνει απίθανα πράγματα στο παρκέ και να φτάνει τη διαφορά μέχρι και στο +20.




Η αντίδραση της ΑΕΚ ήρθε αργά αλλά δεν ήταν αρκετή

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ βελτίωσε την άμυνα της, δέχτηκε ένα καλάθι σε κάτι παραπάνω από πέντε λεπτά και με ένα σερί 14-2, έριξε τη διαφορά στους εφτά και στο 72-65. Από εκεί και έπειτα έγινε το σώσε. Τεχνική ποινή στον Πλάθα, διαφορετικό το σκορ στο ταμπλό του γηπέδου, διαφορετικό στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, λάθος χρεωμένα φάουλ για την ΑΕΚ, με την κα. Τσαρούχα να πηγαίνει στην γραμματεία για να μετρήσει στο φύλλο αγώνος τα φάουλ που έχουν χρεωθεί.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Απόλλωνα να παίρνει μια μεγάλη νίκη με σκορ 8374, με τον Κόουλμαν να πετυχένει 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 47-36, 70-53, 83-74


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.