Πλάθα: «Πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα προετοιμασμένοι, χωρίς δικαιολογίες»

Να ξεπεράσει τις δυσκολίες του προγράμματος και να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο ματς με τον ΠΑΟΚ καλείται η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Ζοάν Πλάθα.

Ο Ισπανός προπονητής της «Ένωσης» δεν θέλησε να ψάξει δικαιολογίες λόγω των διαδοχικών αγώνων που έχει η ομάδα του και κάλεσε τους παίκτες του να αποδείξουν στον κόσμο της ΑΕΚ ότι είναι μία καλή ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοάν Πλάθα:

«Ξέρουμε, ότι είναι ο τρίτος αγώνας στη σειρά, που καλούμαστε να δώσουμε σε ένα διάστημα έξι ημερών. Όμως, θέλουμε να αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Υπ’ αυτή την έννοια, θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα προετοιμασμένοι, χωρίς δικαιολογίες.

Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με το δικό της βαρύ όνομα, και με αρκετά «όπλα» στο ρόστερ της. Είναι ένα σύνολο με ενέργεια στην άμυνα και με πολύ καλούς σουτέρ από την περιφέρεια. Από πλευράς μας, θα πρέπει να ξεχάσουμε τα όσα κάναμε τις προηγούμενες ημέρες και να εστιάσουμε στην προσπάθειά μας να πάρουμε τη νίκη.

Είχα ακούσει πολύ καλά σχόλια για τον κόσμο της ΑΕΚ, πριν έρθω εδώ. Ξέρω, ότι ο οπαδός θέλει πάντα να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει. Είναι σημαντικό για εμάς να πείσουμε τους οπαδούς μας, ότι είμαστε μια καλή ομάδα, και αύριο είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Ευχόμαστε να το καταφέρουμε και να τους έχουμε στο πλευρό μας σε κάθε «μάχη», που θα δώσουμε μέχρι το τέλος της περιόδου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας