Περιστέρι- Καρδίτσα 77-48: Εύκολο απόγευμα για το Περιστέρι

Το Περιστέρι επικράτησε εύκολα της Καρδίτσας στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" με 77-48 και πανηγύρισε την 3η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Σε μια αναμέτρηση που από την αρχή έμοιαζε με παράσταση για ένα ρόλο, το Περιστέρι πήρε μια άνετη νίκη στην έδρα του απέναντι στην Καρδίτσα με σκορ 77-48, φτάνοντας την 3η συνεχομένη στη Basket League. Αντίθετα, δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα η Καρδίτσα.

Το Περιστέρι ξεκίνησε πολύ δυναμικά εκμεταλλευόμενο την αστοχία των παικτών της Καρδίτσας από νωρίς.  Κατάφερε να χτίσει μία διαφορά της τάξεως των επτά πόντων σε ένα όχι τόσο παραγωγικό παιχνίδι ειδικά στο πρώτο μέρος και για τις δύο ομάδες.

Το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε όπως και το πρώτο με το Περιστέρι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην έδρα του και πλέον εκμεταλλευόμενο όχι μόνο την εκνευριστική αστοχία των φιλοξενούμενων, αλλά και τα πολλά επιζήμια λάθη στα οποία υπέπεσαν. Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη Κατάφερε να χτίσει μία διαφορά 15 πόντων πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το διάλειμμα του ημιχρόνου με σκορ 34-19.

Στο τρίτο μέρος υπήρξε μία  μικρή αντίδραση από την Καρδίτσα που όμως δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ. Οι φιλοξενούμενοι στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου φάνηκαν πιο ανταγωνιστικοί, με το Περιστέρι να βρίσκει πόντους στον αιφνιδιασμό, αλλά με κάποια αποθέματα δύναμης η ομάδα του Παπανικολόπουλου κατάφερε να μειώσει ξανά στους 10 πόντους, με την περίοδο να λήγει με σκορ 51-41.

Το τέταρτο και τελευταίο μέρος είχε για το μεγαλύτερο μέρος του, διαδικαστικό χαρακτήρα με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη να πατάει ακόμα πιο πολύ το γκάζι στην επίθεση και τη φιλοξενούμενη ομάδα να μη μπορεί να αντιδράσει και να γνωρίζει την ήττα με σκορ 77-48.

*Η ομάδα της Καρδίτσας έχει δώσει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας λόγω των καταστροφών που υπέστη το γήπεδο τους από τις βροχές.

Τα στατιστικά του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.