Αγγελόπουλοι: «Παντρεύτηκαν οι τρέλες μας»

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσαν πως η τρέλα τους για το μπάσκετ «παντρεύτηκε» με αυτή του Βασίλη Σπανούλη.

Οι ισχυροί άνδρες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ τόνισε πως ο παλαίμαχος πλέον παίκτης κατάφερε να γίνει ηγέτης της ομάδας, κάτι που ήταν το κίνητρό του, όταν επέλεξε να φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών. Αναλυτικά τα όσα είπαν στο περιθώριο του Gala για τον Σπανούλη, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Ένα από τα κίνητρα ήταν να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Πιστεύω πως ο Βασίλης είδε την τρέλα και την αγάπη μας για τον Ολυμπιακό, τα λεφτά που είχαμε επενδύσει τα προηγούμενα χρόνια, το 2009 και το 2010 που φτάσαμε στο Final 4 και τον τελικό. Η δική μας τρέλα παντρεύτηκε με τη δική του τρέλα για το μπάσκετ και για διακρίσεις».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Νομίζω ότι πίστεψε κι αυτά που του είπαμε, που είδε, που του αναπτύξαμε. Ηγέτης έγινε στον Ολυμπιακό, τότε υπήρχε ο Παπαλουκάς και ο Τεόντοσιτς και δεν ήταν εύκολο να γίνεις με το καλημέρα το νούμερο 1. Κέρδισε με την αξία του τη θέση που έχει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.