Από τους τελικούς του ΝΒΑ στον Ολυμπιακό… (videos)

Με παίκτη που έχει αγωνιστεί στους τελικούς του ΝΒΑ θέλει να συμπληρώσει το παζλ του ρόστερ του ο Ολυμπιακός.

Πρόταση στον Κέντρικ Ναν έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός.

Ο Κέντρικ Ναν, γνωστός για την ευστοχία του στο σουτ, τις ικανότητές του στις διεισδύσεις και τον επιδέξιο χειρισμό της μπάλας, είναι μια αξιοσημείωτη φιγούρα στο ΝΒΑ από το 2019. Ο 28χρονος παίκτης απόλαυσε ένα εντυπωσιακό πέρασμα από τους Μαϊάμι Χιτ από το 2019 έως το 2021, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην παρουσία τους στους τελικούς του ΝΒΑ τη σεζόν 2019-20 και στη μετέπειτα πορεία τους στην postseason το 2020-21. Ωστόσο, η πορεία του στο ΝΒΑ συνάντησε εμπόδια λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο που επηρέασε τον χρόνο συμμετοχής του.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς απέκτησαν τον Ναν με διετές συμβόλαιο ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων το 2021. Δυστυχώς, ο ταλαντούχος γκαρντ αναγκάστηκε να χάσει ολόκληρη τη σεζόν 2021-22 λόγω του παρατεταμένου τραυματισμού στο γόνατο. Παρά την αναποδιά, ο Ναν άσκησε την οψιόν παίκτη ύψους 5,2 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2022-23, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του στην καριέρα του στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Πλέον, ο Ολυμπιακός μπήκε στο προσκήνιο, εκφράζοντας έντονο ενδιαφέρον για την προσθήκη του Ναν στο ρόστερ του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρό του και τον Σβι Μίχαϊλιουκ, αλλά τώρα το ενδιαφέρον του έχει μετατοπιστεί στον Κέντρικ Ναν.

Τα στατιστικά του Αμερικανού γκαρντ για τη σεζόν 2022-2023 είναι πολλά υποσχόμενα, με μέσο όρο πόντων να φτάνει τους 7,5 πόντους, με 39,2% στα τρίποντα, 1,8 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ σε 31 παιχνίδια, μοιρασμένα μεταξύ των Λέικερς και των Ουίζαρντς. Στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι οι ικανότητες και η εμπειρία του Ναν θα τον καταστήσουν πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους.

Αν η συμφωνία υλοποιηθεί, θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό βήμα τόσο για τον παίκτη όσο και για τον ελληνικό σύλλογο. Η πιθανή άφιξη του Κέντρικ Ναν στην ελληνική Basket League και την Ευρωλίγκα θα μπορούσε να δώσει μια νέα διάσταση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.