Παναθηναϊκός: Τρία προβλήματα για Σερέλη

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό, η ομάδα άρχισε την προετοιμασία για τους αγώνες με το Περιστέρι, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου των πλέι-οφ της Basket League. Χωρίς Λι και Παπαγιάννη, ενώ ο Αγραβάνης αποχώρησε με ενοχλήσεις.

Ο Παναθηναϊκός «σκούπισε» τον Κολοσσό Ρόδου στον πρώτο γύρο των πλέι – οφ της Basket League και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Η προετοιμασία των «πράσινων» άρχισε την Πέμπτη (04/05), αλλά ο Χρήστος Σερέλης καλείται να διαχειριστεί τρία προβλήματα.

Ο Έλληνας προπονητής δεν είχε στη διάθεση του, τους Πάρις Λι και Γιώργο Παπαγιάννη, οι οποίοι έμειναν εκτός προγράμματος. Ο Αμερικάνος γκαρντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αριστερό μηριαίο, ενώ ο Έλληνας είναι άρρωστος με ιώση. Μάλιστα λίγο πριν το φινάλε της προπόνησης ο Δημήτρης Αγραβάνης αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση. Αντίθετα ο Νίκος Παππάς ξεπέρασε την θλάση και φώναξε «παρών»

 Ο δεύτερος γύρος θα αρχίσει μόλις ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη σειρά των πλέι – οφ της EuroLeague με τη Φενέρμπαχτσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.