Περιστέρι-Παναθηναϊκός 96-89: Νέο προειδοποιητικό μήνυμα για τα πλει οφ

Το Περιστέρι κατετάγη στην 3η θέση και έστειλε ένα ακόμα,.. μήνυμα ανταγωνιστικότητας για τα πλει οφ και τον στόχο του να φτάσει μέχρι τους τελικούς. Έκτη ήττα του Παναθηναϊκού που θα έχει αντίπαλο το Περιστέρι στους ημιτελικούς.

Η διάθεση των παικτών του Περιστερίου, να πετύχουν μια νίκη στο 4ο παιχνίδι που έδωσαν με τους δυο “αιώνιους” αντιπάλους (ΠΑΟ και Ολυμπιακός), καθώς έχασαν τα τρία εξ’ αυτών στις λεπτομέρειες και στο τελευταίο σουτ, λειτούργησε καταλυτικά για την 14η νίκη τους (96-89), κόντρα τους “πράσινους” για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κατέκτησε την 3η θέση και έστειλε νέα… προειδοποίηση ότι στα πλει οφ, στοχεύει στο παραπάνω βήμα, ώστε να φτάσει μέχρι και τους τελικούς των πλει οφ.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στα προημιτελικά των πλει οφ με τον Κολοσσό και το Περιστέρι με την ΑΕΚ, έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Εκκρεμεί η προσφυγή του Άρη για τον αγώνα με το Περιστέρι (ζητεί επανάληψη) και η επκύρωση της βαθμολογίας.

Στους ημιτελικούς, εφόσον προκριθούν, Παναθηναϊκός και Περιστέρι θα είναι ξανά αντίπαλοι, με πλεονέκτημα έδρας των “πρασίνων” που τελείωσαν το πρωτάθλημα, με αρνητικό ρεκόρ 6 ηττών, ύστερα από 25 χρόνια και στην δεκαετία του ΄90.

To Περιστέρι, όπως απέδειξε σε όλη την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, κοίταξε κατάματα τον Παναθηναϊκό και στην τελευταία αγωνιστική, δίνοντας ένα ακόμα… “μάθημα” για την εμπέδωση της ανταγωνιστικότητας του απέναντι σε αντιπάλους…τίτλων. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαν καλύτερες συνεργασίες στην επίθεση, όπως επιβεβαιώνουν και οι διπλάσιες ασίστ τους, ενώ στην άμυνα στόχευσαν στον περιορισμό του Μπέικον και διατήρησαν ισσοροπία στα ριμπάουντ. Το Περιστέρι ολοκλήρωσε και τα 4 δεκάλεπτα, προηγούμενο στο σκορ, έστω και με εύθραστο προβάδισμα, ενώ στην 4η περίοδο, έφτασαν και στο συν 10 (75-65).

Στον αντίποδα, ο Πάρις Λι χρειάστηκε σ΄ένα ακόμα αγώνα του “τριφυλλιού” να αναλάβει επιθετικές πρωτοβουλίες, έχοντας αποτελεσματικότητα και ενώ αμυντικά η έλλειψη συνέπειας προκάλεσε χαμένες “μάχες” σε φάσεις ένας εναντίον ενός…

Το Περιστέρι παρέμεινε σταθερά στην θέση του…οδηγού του αγώνα, μέχρι το τέλος και νίκησε δίκαια, κάνοντας διαχείριση χρόνου και σκορ στην καλύτερη “πρόβα” που έκανε ενόψει των πλει οφ, στα οποία μετρούν μόνο οι νίκες, ανεξαρτήτως αν ο αντίπαλος διαθέτει το πλεονέκτημα έδρας.

Δεκάλεπτα: 21-15, 42-39, 65-62, 96-89

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.