ΠΑΟΚ-Περιστέρι 70-81: «Έχτισε» αυτοπεποίθηση πριν από τον «τελικό» με την Ντιζόν στο BCL

Τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν διψήφιο αριθμό πόντων και τρείς ξένοι σημείωσαν 48 πόντους.

Το Περιστέρι επιβεβαίωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι της Basket League, την ορθότητα του αγωνιστικού σχεδιασμού του, την επιτυχία στις επιλογές των ξένων παικτών και την ταχύρυθμη εκπαίδευση του προπονητή του, Βασίλη Σπανούλη για δυνατό χαρακτήρα και θέληση στην διεκδίκηση της νίκης. Οι “κυανοκίτρινοι” νίκησαν στο κλειστό της Πυλαίας, τον ΠΑΟΚ με και ανέβηκαν στο 8-5 της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 7-5.

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε εύθραστο προβάδισμα στο σκορ των δυο πρώτων δεκαλέπτων, χωρίς όμως το Περιστέρι να τον αφήσει να νιώσει άνετα… Στην 3η περίοδο, οι φιλοξενούμενοι είχαν επιμέρους σκορ 15-20 και προηγήθηκαν με τρείς (55-58) και ενώ ο Ντένμον είχε… μείνει στους 6 πόντους, ύστερα από 23 λεπτά συμμετοχής. Στον αντίποδα και ο ΠΑΟΚ είχε τον Φράνκε σε χαμηλές “πτήσεις”, επίσης, με συγκομιδή έξι πόντων.

Με τρίποντο του Μωραϊτη από την γωνία, το Περιστέρι προηγήθηκε 59-66 στο 32′, ο Σλαφτσάκης “απάντησε” με τον ίδιο τρόπο (62-66), αλλά οι παίκτες του Σπανούλη έδειξαν σε έναν ακόμα αγώνα, τον κατάλληλο χαρακτήρα και την καθαρή σκέψη για να προηγηθούν με 10 πόντους (62-72 με 4/4 βολές του Ντένμον από αμφισβητούμενο φάουλ σε σουτ 3 πόντων και τεχνική ποινή) και έφτασαν τις 8 νίκες στο πρωτάθλημα. Σπαμωδική αντίδραση από τους γηπεδούχους για να μειώσουν την διαφορά και να διεκδικούσαν την νίκη.

Αμφότερες οι ομάδες του ΠΑΟΚ και του Περιστερίου έχουν να παίξουν “τελικούς” στα play-in του BCL για την πρόκριση στην φάση των “16” της διοργάνωσης, την ερχόμενη εβδομάδα και θα χρειάζονται την δεύτερη νίκη, στο Βίλνιους (17/1) και την Ντιζόν, αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: 20-17, 40-38, 55-58, 70-81

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.