Άρης – Παναθηναϊκός 69-65: Ήττα-σοκ με το… καλημέρα (hls)

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ο Παναθηναϊκός έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα της Basket League, στο "Nick Galis Hall", καθώς ηττήθηκε 69-65 από τον ψυχωμένο Άρη.

Οι “πράσινοι” βρέθηκαν σε κακό επιθετικά απόγευμα, ειδικά πίσω από τα 6.75 μ. και πλήρωσαν ακριβά την αστοχία τους, καθώς ηττήθηκαν δίκαια από τον Άρη και ξεκίνησαν με το… αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, δίνοντας από το ξεκίνημα σαφές προβάδισμα στον Ολυμπιακό για το πλεονέκτημα έδρας. Όπως ακριβώς και πέρυσι, δηλαδή.

Χαρακτηριστικό της αστοχίας του Παναθηναϊκού ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς σκόραρε μόλις πέντε πόντους, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 0/12 τρίποντα, την ίδια στιγμή μάλιστα, που ο Άρης είχε σκοράρει 18 πόντους από την περιφέρεια.

Το “τριφύλλι” έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, από τη στιγμή που βρέθηκε στο -15 (35-20). Λι και Άντριους έπαιξαν ασφυκτική άμυνα, τα τρίποντα, αυτή τη φορά μπήκαν (5/7 στην τρίτη περίοδο) και ο… διακόπτης γύρισε. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 43-42 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, διατήρησε το προβάδισμα στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όμως παρότι είχε το μομέντουμ του αγώνα, δεν κατάφερε να “καθαρίσει” το ματς.

Ο Άρης έβγαλε αντίδραση, πέτυχε μεγάλα καλάθια με Νότε, Χάγκινς και Σανόγκο και όχι μόνο έβαλε δύσκολα στους φιλοξενούμενους, αλλά ανέκτησε το προβάδισμα και βρέθηκε στο +5 (63-58) τρία λεπτά πριν το τέλος. Ένα κλέψιμο του Λι, με καλάθι στον αιφνιδιασμό και ένα μεγάλο τρίποντο του Γκριγκόνις έφεραν το ματς σε ισορροπία (63-63), όμως ο Άρης δεν πτοήθηκε.

Πήρε ξανά το προβάδισμα (68-65), ενώ 10” πριν το τέλος ο Μποχωρίδης υπέπεσε σε βήματα και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Άρη, ο οποίος πανηγύρισε τη νίκη με το τελικό 69-65.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 29-20, 45-45, 69-65

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική στατιστική του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.