Λυκογιάννης: «Δικαιούμασταν τη νίκη αλλά… αυτοκτονήσαμε» (vid)

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από το Περιστέρι στον χρόνο που είχαν οι νικητές να ξεκουραστούν μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς.

Όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από το Περιστέρι

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Είμαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος, αυτοκτονήσαμε γιατί ήμασταν στο 1’03” πίσω με έναν πόντο και είχαμε δύο επιθέσεις. Πιστεύω πως το παιχνίδι χάθηκε στις 2 βολές του Ράιλι που θα πηγαίναμε στους 4 πόντους. Δεν μας ήθελε η τύχη και συνεχίζουμε».

Για τη διαφορά με την περσινή ομάδα: «Δεν έχουμε καμία σχέση. Πέρσι υπήρχε πολλή ποιότητα, αλλά δεν βρήκαμε την κατάλληλη χημεία. Φέτος έχουμε μια ρούκι ομάδα, που μαθαίνει διαρκώς».

Αναλυτικά τα όσα είπε και στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη του. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών. Είναι νευριασμένος μαζί τους γιατί αυτοκτονήσαμε. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι, βγάζοντας τα 7 πρώτα λεπτά που ήμασταν νευρικοί. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό πήγαμε εκεί που θέλαμε το παιχνίδι, παίξαμε σκληρά στην άμυνα, περιορίσαμε τα λάθη, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, κάναμε μεγάλες επιθέσεις και την κατάλληλη στιγμή πήραμε το μομέντουμ. Σε εκείνο το σημείο χάσαμε 2 πολύ κρίσιμες ελεύθερες βολές και είναι το σημείο που χάνουμε το ματς. Αυτοκτονήσαμε στην επίθεση και το Περιστέρι πήρε προβάδισμα που το μεγάλωσε στα 48 δευτερόλεπτα. Ο Ράιλι είχε μεγάλη καταπόνιση από το ματς στην Ευρώπη. Το Περιστέρι είχε 4 μέρες ρεπό, έπαιξε ένα παιχνίδι εύκολο όπως εξελίχθηκε και είχε περισσότερο χρόνο. Μετά το 7λεπτο η ομάδα μας πάτησε καλύτερα στο παρκέ και δικαιούμασταν τη νίκη. Τη νίκη την παίρνεις στα 40 λεπτά και έτσι παίρνεις τη νίκη. Το Περιστέρι άντεξε στο τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.