Ηρακλής: Το ποδόσφαιρο θα πάει στο μπάσκετ

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή θα βρεθεί στο Ιβανώφειο, στο πλευρό της μπασκετικής ομάδας στο κρίσιμο παιχνίδι που δίνει ο Ηρακλής με το Λαύριο

Ο Ηρακλής στο μπάσκετ έχει μπροστά του τελικούς, τα παιχνίδια που απομένουν. Η ομάδα έχει πολλά διοικητικά προβλήματα.

Προσφάτως, στα μέσα του Απρίλη, ο προπονητής, Κώστας Μέξας, σε δηλώσεις που είχε κάνει, είχε πει -μεταξύ άλλων- τα εξής: “Ελπίζω κι εύχομαι, ότι από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις από τη διοίκηση της ομάδας, ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε σαν κανονική ομάδα για 10 μέρες και να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στους δυο “τελικούς” με Ιωνικό και Λαύριο”, δηλώσεις που έδειξαν με ξεκάθαρο τρόπο την κατάσταση που βιώνει το αγωνιστικό τμήμα. 

Στο πλαίσιο της βοήθειας που η οικογένεια του Ηρακλή θέλει να προσφέρει στην ομάδα, βοήθεια τόσο οικονομική όσο και ηθική, από το ποδοσφαιρικό τμήμα έγινε γνωστό ότι η ομάδα θα βρίσκεται στο Ιβανώφειο για το παιχνίδι του Ηρακλή με το Λαύριο που ακολουθεί, την επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος. 

Η επίσημη ενημέρωση του Ηρακλή που αναφέρεται σε αυτό είναι η εξής: 

“Με αποθεραπεία όσων αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση στην Καβάλα και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στην Μίκρα, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία για την τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος την Κυριακή(1/5) στο Καυτανζόγλειο με τον Αλμωπό Αριδαίας.
* Στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας θα εκτίσει την ποινή του (μια αγωνιστική) ο Μανώλης Πατράλης. Επίσης ο Σταύρος Πήλιος συμπλήρωσε επτά κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του.
* Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα(ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ) αποφάσισε το Σάββατο να παρευρεθεί στο Ιβανώφειο για να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ στον κρίσιμο αγωνα με το Λαύριο.
* Η Κ-20 θα αγωνιστεί το Σάββατο(30/4) στις 15:00 στην Καβάλα που θα αντιμετωπίσει στο «Ανθή Καραγιάννη) την τοπική ομάδα για το αντίστοιχο πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.