Παπαπέτρου: «Στοχεύουμε στο πρωτάθλημα…» (vid)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να βρίσκονται στην ίδια...σελίδα για τον στόχο του πρωταθλήματος.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επέστρεψε στη δράση περίπου δύο μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή και βοήθησε τους «πράσινους» να νικήσουν τον ΠΑΟΚ με 77-67. Ο αρχηγός των “πρασίνων” μίλησε για το μακροχρόνιο, αναπνευστικό πρόβλημα που αντιμετωπίστηκε επεμβατικά και για τον μοναδικό στόχο που έχει η ομάδα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, πρέπει να δουλέψω κι άλλο και να είμαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Νιώθω καλά με το αναπνευστικό μου και ό, τι με ταλαιπώρησε. Είναι άλλο πράγμα η προπόνηση, άλλο ο αγώνας. Είναι σύμμαχος ο χρόνος για μένα τώρα και ευελπιστώ να είμαι γρήγορα στο 100%».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και με το ίδιο μυαλό να κάνουμε μια προσπάθεια για να τελειώσουμε τη σεζόν καλά. Έχουμε στόχο το πρωτάθλημα, πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλους μας και για τον σύλλογο.

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι κυρίως αμυντικά, στο τέλος έβαλε ο ΠΑΟΚ μερικά σουτ, όμως είμαι χαρούμενος με τη νίκη στο τέλος. Να μην ξεχνάμε ότι πολλά παιδιά από την ομάδα μας έχουν τραβήξει πολύ βάρος με σερί παιχνίδια καθώς είχαμε πολλά προβλήματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.