Κολοσσός: Αιχμές από τον Μαργαρίτη προς τον ΠΑΟΚ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τόνισε πως ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας δεν τον ήθελαν.

Ο έμπειρος παίκτης του Κολοσσού αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον “Δικέφαλο” του Βορρά, μετά από εννέα χρόνια παρουσία στην ομάδα. Ο Μαργαρίτης μίλησε στο ΑθηναϊκόΜακεδονικό Πρακτορείο. Αναλυτικά:

Για το πώς ένιωσε που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ: «Ένιωσα διαφορετικά, σε σχέση με αυτό που νιώθω κάθε φορά όταν πηγαίνω να δώσω έναν εκτός έδρας αγώνα. Μετά από 9 χρόνια, ήρθα στο «Παλατάκι» να παίξω ως αντίπαλος, απέναντι σε μια ομάδα η οποία με βοήθησε και τη βοήθησα, με την οποία ήταν αμοιβαία τα αισθήματα. Χθες το βράδυ (σ.σ. 23/9) κοιμήθηκα καλά, σήμερα (24/9) το πρωί που ξύπνησα, όμως, άρχισα να σκέφτομαι πως θα δω ανθρώπους από τα παλιά, όλη αυτή η κατάσταση, η σκέψη, με έκανε να νιώσω τη διαφορετικότητα που θα είχα να αντιμετωπίσω. Με το που μπήκα στο γήπεδο για να παίξω, όπως ισχύει για όλους τους επαγγελματίες, έβαλα πρώτα από όλα την ομάδα στην οποία αγωνίζομαι τώρα. Αυτήν τη στιγμή ανήκω στον Κολοσσό, οπότε το μυαλό και το κορμί μου είναι με την ομάδα μου. Αποβάλλω όλα τα υπόλοιπα από το μυαλό μου και προσπαθώ να παίξω για την ομάδα μου».

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ δε με ήθελε. Αυτό που ένιωσα από τη συζήτηση που έγινε με τη διοίκηση, ήταν ότι το κλίμα απέναντι μου δεν ήταν θετικό. Μετά την πρόταση που μου έκαναν, επιβεβαιώθηκε η αίσθηση που είχα, οπότε δεν υπήρχε κάτι άλλο να γίνει. Ήθελα να νιώσω ότι με θέλουν. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, νομίζω πως ήταν ξεκάθαρη η απάντησή τους, δε νομίζω πως μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό για να μη φύγω».

Για το αν θεωρεί εφικτή την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω σκεφτεί επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ για να κλείσω την καριέρα μου, δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό τώρα».

Για την άποψη που έχει για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είδα τον ΠΑΟΚ μόνο στο μεταξύ μας φιλικό. Διαθέτει πάρα πολύ καλούς παίκτες, καλούς σουτέρ, πιστεύω πως αν καταφέρει να αποκτήσει «χημεία» το σύνολό του, θα έχει μια καλή χρονιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης