Άρης: Σε καθεστώς επιτήρησης η ομάδα λόγω κρούσματος!

Ακυρώθηκε η μετάβαση της αποστολής του Άρη για το Καρπενήσι, καθώς βρέθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος των "κίτρινων" και η ομάδα μπαίνει σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης!

Ακυρώθηκε η μετάβαση της αποστολής του Άρη για το Καρπενήσι, καθώς βρέθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος των “κίτρινων” και η ομάδα μπαίνει σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΚΑΕ Αρης ενημερώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας. Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου της Basket League, η ομάδα μπαίνει σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, κάτι που σημαίνει ότι ακυρώνεται η μετάβαση στο Καρπενήσι, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 30/8, προκειμένου ο Αρης να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το κρούσμα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα και ο Αρης ακολουθεί όλα τα μέτρα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ έχει ήδη ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ γι’ αυτήν την εξέλιξη. Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις στο «Nick Galis Hall» και την ερχόμενη Δευτέρα όλο το αγωνιστικό τμήμα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ Covid-19. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, 23/8, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, όλη η ομάδα και το «σταφ» υποβλήθηκαν σε τεστ, τα οποία ήταν αρνητικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.