ΑΕΚ: Η FIBA κοινοποίησε το 13ο ban για απαγόρευση μεταγραφών

Αυξάνεται το συνολικό ύψος παλαιότερων οφειλών της ΑΕΚ που πρέπει να διακανονίσει και να αρχίσει να αποπληρώνει σταδιακά για να μπορεί να υλοποιήσει νέες μεταγραφές.

Η FIBA ανακοίνωσε την επιβολή ενός ακόμη ban στην ΑΕΚ και ο συνολικός αριθμός απαγόρευσης μεταγραφών ανέρχεται, πλέον, σε 13!

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό που έχει επιβληθεί σε ομάδα από την παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ, καθώς τόσα έχει και η Τραμπζονσπόρ, αν και η τουρκική ομάδα έχει… διαλυθεί και δεν συμμετέχει καν στις επαγγελματικές κατηγορίες της γειτονικής χώρας.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία μεταγραφή και να εκδώσει δελτία νέων παικτών από την ΕΟΚ ή να ζητήσει τις κάρτες ελευθέρας τους, εφόσον αγωνίζονταν σε ξένες ομάδες, αν δεν προχωρήσει στον διακανονισμό των οφειλών της και την έναρξη αποπληρωμής στα 13 ban που της έχουν επιβληθεί τελεσίδικα από την παγκόσμια ομοσπονδία, λόγω των προσφυγών που έχουν κάνει παίκτες, προπονητές και μάνατζερ από την περσινή σεζόν, αλλά και σε πιο παρελθόντα έτη.

Παράλληλα, η ΑΕΚ συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της, συμφωνώντας με τον Ανδρέα Πετρόπουλο (25χρ., 196 εκ), ο οποίος στην προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νικαίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης