Λάνγκφορντ: “Για μένα είναι θέμα αρχής”

Με ένα μακροσκελές thread αναρρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ ο Κιθ Λάνγκφορντ αναφέρθηκε πολύ αναλυτικά στη σχέση του με την ΑΕΚ.

Επιβεβαίωσε ότι δεν έχει υπογράψει κανένα διακανονισμό με την ομάδα και ότι το θέμα δεν έχει να κάνει με τα χρωστούμενα αλλά αποτελεί ζήτημα αρχής για τον ίδιο. Αναλυτικά οι αναρτήσεις του Αμερικάνου γκαρντ:

“Είμαι έτοιμος να υπογράψω. Η καθυστέρηση δεν έχει σχέση με τα χρήματα. Έχω βγάλει εκατομμύρια στην καριέρα μου. Είναι θέμα αρχής. Δεύτερον, οι πρώην συμπαίκτες μου αξίζουν την ευκαιρία να κερδίσουν τα λεφτά του επόμενου συμβολαίου τους παίζοντας σε μία ανταγωνιστική λίγκα για να δείξουν το ταλέντο τους.

Είναι πιο σημαντικό για την ΑΕΚ να έχει την ευκαιρία να κάνει το σωστό για το επόμενο γκρουπ ξένων παικτών που θα χρειαστούν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους στην Ευρωπη. Ενθαρρύνω την ΑΕΚ και όλα τα σωματεία που έχουν λογιστικό πρόβλημα να μην κάνουν μπάτζετ με λεφτά που δεν έχουν.

Τρίτον, αναγνωρίζω την ευκαιρία των ανερχόμενων παικτών να παίξουν σε μία από τις καλύτερες λιγκες στην Ελλάδα και αυτα που προσφέρει. Είναι πιο σημαντικό από τα προσωπικά μου συναισθήματα για τα πράγματα που έχουν ειπωθεί για εμένα από την ΑΕΚ και το φτωχό επιχειρηματικό μοντέλο που ακολούθησε.

Χρησιμοποιήστε άμεσες γραμμές επικοινωνίας για την κατάσταση της ομάδας και δώστε στους παίκτες την ελευθερία να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις με βάση τις συνθήκες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για όλες τις πλευρές και ένα πιο συνεπές αποτέλεσμα γενικά”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.