ΚΑΕ Άρης: Σφίγγει ο κλοιός


Στη Θεσσαλονίκη…. ψιθυρίζεται φημολογούμενο ενδιαφέρον επενδυτών για την εμπλοκή τους στα κοινά της ΚΑΕ Άρης.

Παρ΄ όλα αυτά και μέχρι να επιβεβαιωθούν οι φήμες, οι άνθρωποι της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» είναι υποχρεωμένοι να τακτοποιήσουν το θέμα της εγγυητικής των 140.000 ευρώ στον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου η ομάδα τους να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, γίνεται αγώνας δρόμου για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου χρηματικού ποσού ώστε να μην βρεθεί ο σύλλογος προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Το έργο όσων χειρίζονται τις συγκεκριμένες υποθέσεις μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι λίγοι που δήλωσαν διατεθειμένοι να βοηθήσουν, δεν μπορούν να καλύψουν πλήρως την… μαύρη τρύπα που δημιουργήθηκε από την κακοδιαχείριση των τα τελευταίων χρόνων .

Πάντως και ανεξάρτητα από το αν δοθεί ή όχι παράταση στην ημερομηνία για την καταβολή της εγγυητικής, η κατάσταση είναι ζοφερή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς υπάρχουν πολλά ακόμη ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να ξεπεραστούν.

Δύο σημαντικά κομμάτια του παζλ στα οποία καλείται να δώσει λύσεις η διοίκηση, είναι η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.
Θα πρέπει επίσης να τακτοποιηθεί το θέμα της άρσης του BAN, όπως και οι διακανονισμοί με τους αθλητές της περσινής χρονιάς.

Παραλείπω το θέμα του γηπέδου που «καίει» αν και δεν έχει σχέση με την… επόμενη μέρα του Άρη και αφήνω ως τελευταίο εξίσου σημαντικό κομμάτι της ομαλής λειτουργίας του μπασκετικού τμήματος, τη συγκρότηση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και φυσικά την εύρεση ενός προπονητή ικανού να οδηγήσει σε ήρεμα νερά το… καράβι που λέγεται «Άρης».

Οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που μοιάζουν δυσθεώρητα.

Οι «σύμμαχοι» που έχουν στο πλευρό τους, είναι απλοί «στρατιώτες». Λείπει ο «Στρατηγός» για να ανακτηθεί η χαμένη αυτοπεποίθηση και η επίσης χαμένη εδώ και πολλά χρόνια, αξιοπιστία του συλλόγου.

Λέγονται, ακούγονται και γράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά για το θέμα της εμπλοκής κάποιων εύρωστων οικονομικά προσώπων – πολύ κοντά στον Άρη – στα κοινά της ΚΑΕ.

Όσο δεν υπάρχει όμως «φως στο τούνελ», θα αρχίσουν να γίνονται πιο έντονες οι απόψεις κάποιων (ευτυχώς λίγων) που υποστηρίζουν ότι η πιο λογική λύση είναι η αποχή της ομάδας από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Πρόκειται για σκέψη που δεν υιοθετεί και φυσικά δεν συζητάει κανείς από τον επίσημο Άρη, αλλά η κατάσταση είναι κάτι από παραπάνω οριακή και κάθε νέα μέρα που ξημερώνει, ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο για τον ιστορικό σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.