Λιμνιάτης: “Κάποια πράγματα είναι πάνω από καριέρες”

Ο Γιώργος Λιμνιάτης λύγισε μιλώντας για την επιλογή να μην αποδεχτεί την πρόταση να διαδεχτεί τον Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της ΑΕΚ και εξήγησε ποιες είναι οι δύσκολες αποφάσεις που έχει πάρει.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το ματς με τον Προμηθέα:

“Το αποτέλεσμα είναι άδικο για την εικόνα μας. Εμείς οδηγούσαμε το παιχνίδι. Περνάμε ένα δύσκολο διάστημα. Θα ήθελα να νικήσουμε για να αφιερώσω τη νίκη στον Ηλία. Είναι δικό του έργο. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα. Ελπίζω να πάνε τα πράγματα, όπως αξίζουν σε αυτή την ομάδα. Και αυτό δεν της αξίζει. Συνέβησαν πολλά.

Έχω κάνει και εγώ λάθη, το στοίχημα εκτός από τη νίκη, είναι να δείξουμε μία εικόνα που να αξίζει σε αυτούς τους παίκτες. Η συντριπτική πλειοψηφία το κόσμου νόμιζε ότι θα γονατίσουμε. Επιβληθήκαμε. Αυτό είχαμε ζητήσει.

Να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους παίκτες που ήθελαν να αναλάβω την ομάδα όταν έφυγε ο Ηλίας. Πιστεύω ότι μερικά πράγματα είναι πιο σημαντικά από τις καριέρες. Και μολονότι ο Ηλίας μου είπε να αναλάβω αυτή τη δουλειά, από 9 ετών που έχω μπει στον αθλητισμό έμαθα τη συνεργασία και την αλληλεγγύη. Μία ομάδα πάει κάπου μαζί και φεύγει μαζί. Μπορεί να μην έχω ξανά την ευκαιρία να κοουτσάρω μία ομάδα όπως η ΑΕΚ, αλλά θα κοιμάμαι καλά τα βράδια. Αυτό ένιωθε η ψυχή μου και αυτό έκανα. Μου είπανε ότι ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω, και ότι δεν κάνω για πρώτος προπονητής, αφού αποφάσισα να φύγω. Αλλά πιστεύω ότι ήταν δύσκολη.

Αν και την πήρα πολύ εύκολα. Δύσκολη απόφαση είναι να είσαι στην Εθνική Παμπαίδων και Νέων και να καλείσαι να “κόψεις” 14χρονους και 18χρονους. Αυτό είναι δύσκολο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.