Κούπερ: «Ευλογημένος από το Θεό»

Με χαμόγελα, ευχάριστη διάθεση και τον Σούλη Μαρκόπουλο να μιλά στους παίκτες του στην κεντρική σάλα στο κλειστό της Πυλαίας, ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη δεύτερη αναμέτρηση, για τη σειρά των μικρών τελικών, με τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ (26/5).

Με χαμόγελα, ευχάριστη διάθεση και τον Σούλη Μαρκόπουλο να μιλά στους παίκτες του στην κεντρική σάλα στο κλειστό της Πυλαίας, ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη δεύτερη αναμέτρηση, για τη σειρά των μικρών τελικών, με τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ (26/5).
Ομορφο κλίμα που προκάλεσε το προβάδισμα που απέκτησε στη διαδικασία ο «Δικέφαλος», κερδίζοντας την Πέμπτη (22/5) στο πρώτο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, με τα στελέχη του, ωστόσο, να παραμένουν και προσγειωμένα σε ό,τι αφορά τη συνέχεια των συναντήσεων με τους «κυανέρυρθους». «Είναι πλεονέκτημα το να κερδίζεις εκτός έδρας, δε θα είναι εύκολη, όμως, η συνέχεια των αγώνων με τον Πανιώνιο. Είμαι σίγουρος πως τη Δευτέρα ο αντίπαλός μας θα έρθει στο γήπεδό μας για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά,ο Ντι Τζέι Κούπερ. Πρόσθεσε ο Αμερικανός γκαρντ λέγοντας: «Ο Πανιώνιος είναι σκληρή ομάδα, όπως βέβαια και εμείς. Δε μας λείπει, επιπλέον, η αυτοπεποίθηση και το ομαδικό πνεύμα». Σε προσωπικό επίπεδο, για το ότι αποτελεί πλέον τον κορυφαίο σε ασίστ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος σε μια σεζόν, σχολίασε: «Απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ με τους συμπαίκτες μου, να προσπαθώ να κερδίζω. Το επίτευγμά μου είναι σπουδαίο, αλλά ουσιαστικά ανήκει σε όλη την ομάδα. Δε μετράς ασίστ αν δεν τελειώσουν τις φάσεις οι συμπαίκτες σου, τους οποίους ευχαριστώ γι’ αυτό. Ευχαριστώ και τους προπονητές μου που βοηθούν να βγουν τα συστήματα και οι φάσεις. Είναι στη φύση σου να σκέφτεσαι και τις τελικές πάσες που δίνεις και δεν καταλήγουν σε καλάθι, με απασχολούσε περισσότερο αυτό όταν ήμουν νεαρότερος». Για τις «μαγικές» ασίστ του είπε ακόμη: «Δεν είναι κάτι που το μαθαίνεις, είναι νομίζω ταλέντο που σου δίνει ο Θεός και είμαι ευλογημένος με αυτό. Αυτό που μαθαίνεις με τον καιρό είναι που θα δώσεις την πάσα».

Δεν ξέχασε ακόμη ο Κούπερ το κολέγιό του, το Οχάιο, που μέσω διαδικτύου του απένειμε εύσημα για τη διάκρισή του. «Λατρεύω το Οχάιο, με υποστηρίζει, είχα τέσσερα καταπληκτικά χρόνια εκεί. Το Οχάιο είναι όπως ο ΠΑΟΚ, μια οικογένεια», ήταν τα λόγια του, ενώ ερωτηθείς σχετικά με φημολογία που αναπτύχθηκε σήμερα για ενδιαφέρον που φέρεται πως υφίσταται από τη Βοσνία για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της, απάντησε επισημαίνοντας: «Το άκουσα, αυτά είναι θέματα για τον εκπρόσωπό μου. Εγώ είμαι αφοσιωμένος στη σεζόν και τον ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.