Κουστένης: «Πιστεύω στο οικοδόμημα που λέγεται Ηλυσιακός»

Στην παρουσία του Παναγιώτη Καυκή που αγωνίστηκε τραυματίας και ουσιαστικά έσπρωξε τον Ηλυσιακό στη νίκη, στάθηκε ο Δημήτρης Κουστένης στην συνέντευξη τύπου.

Στην παρουσία του Παναγιώτη Καυκή που αγωνίστηκε τραυματίας και ουσιαστικά έσπρωξε τον Ηλυσιακό στη νίκη, στάθηκε ο Δημήτρης Κουστένης  στην συνέντευξη τύπου.
«Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, αλλά δεν θέλουμε βωμολοχίες και ειδικά εναντίον των συναδέρφων μου, όπως ο κύριος Μαρκόπουλος που έχει απόλυτο σεβασμό από την ομάδα του Ηλυσιακού. Σε αυτά τα ματς, πέρα από αναλύσεις και τακτική, αυτό που προέχει είναι η κατάθεση ψυχής, η διάθεση και η θέληση.
Αυτό μεταφράζεται σε προσωπικές μονομαχίες, καλά σκριν, όλα αυτά τα βγάλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Κυριαρχήσαμε κατά κράτος του ΠΑΟΚ. Περιμέναμε την αντίδρασή του, είναι καλά δουλεμένη ομάδα και μπήκαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο που κρινόταν σε μία κλωστή.
Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στον Παναγιώτη Καυκή, που έπαιξε με τρομερή αυταπάρνηση, που ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα και έπαιξε με ένεση. Μας βοήθησε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Δεν σταματάμε εδώ, θα το χαρούμε σήμερα και από αύριο έχουμε τον επόμενο τελικό με το Ρέθυμνο που θα πάμε να πάρουμε τη νίκη και να μείνουμε στην κατηγορία.
Πιστεύω στην ομάδα, στους παίκτες, στο τιμ που υπάρχει και στο οικοδόμημα που λέγεται Ηλυσιακός. Ήρθα γιατί πίστευα και πιστεύω σε αυτή την ομάδα».

Από την πλευρά των παικτών ο Παναγιώτης Καυκής τόνισε : «Ήταν για μας ένα πολύ δύσκολο 20ήμερο μετά την ήττα στη Ρόδο .Έπρεπε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας μετά την ήττα στη Ρόδο. Ορκιστήκαμε να μην χάσουμε την κατηγορία στο γήπεδό μας μήπως και γίνει το θαύμα την τελευταία αγωνιστική στη Ρόδο.
Συγχαρητήρια στον κόουτς και το επιτελείο του για την προετοιμασία του ματς. Το ευχάριστο είναι ότι κρίθηκε στο ένα σουτ το παιχνίδι και είμαστε εμείς οι νικητές. Είναι κατάθεση ψυχής αυτό που κάναμε. Δεν είναι στο χέρι μας πλέον, γιατί η Ελευσίνα παίζει στην έδρα της. Τουλάχιστο να μην πέσουμε στην έδρα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.