Για το 3/3 ο Πανιώνιος

Την τρίτη του νίκη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη θέλει να πανηγυρίσει ο Πανιώνιος, που υποδέχεται τα Τρίκαλα (Σάββατο, 16:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League. Για ότι καλύτερο οι Τρικαλινοί.

Την τρίτη του νίκη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη θέλει να πανηγυρίσει ο Πανιώνιος, που υποδέχεται τα Τρίκαλα (Σάββατο, 16:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League. Για ότι καλύτερο οι Τρικαλινοί.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καλείται να διαχειριστεί κατάλληλα το ρόστερ του, αφού μόλις την Τετάρτη οι «κυανέρυθροι» έδωσαν αγώνα για το Γιούροκαπ κόντρα στη Ραντνίτσκι.

Η πρώτη αγωνιστική βρήκε τους Νεοσμυρνιώτες νικητές στην Ελευσίνα, με το τελικό 74-72 κόντρα στον Πανελευσινιακό να τους δίνει το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ οι Μακόλουμ και Ντούβνιακ δείχνουν να έχουν ξεκινήσει με φόρα τη σεζόν.

Τα Τρίκαλα γνώρισαν οδυνηρή ήττα την πρώτη αγωνιστική από την Κηφισιά εντός έδρας και πλέον καλούνται να βρουν μια εκτός έδρας νίκη.

Σίγουρα αυτό δεν θα είναι εύκολο στο κλειστό της οδού Αρτάκη κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά ο Κώστας Φλεβαράκης και οι παίκτες του δεν έχουν να φοβηθούν κάτι.

Το δελτίο του Μάριο Ματαλόν εκδόθηκε, οπότε ο προπονητής των Τρικάλων θα έχει μια επιπλέον λύση στη διάθεσή του.

«Να κρατήσουμε τους αντιπάλους ψηλούς μακριά από τη ρακέτα μας» είναι το ζητούμενο του Φλεβαράκη, όπως τόνισε στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν το ματς.

Πανιώνιος και Τρίκαλα θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.