Χαραλαμπίδης: «Να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας»

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup είναι ένας από τους στόχους του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν όπως δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup είναι ένας από τους στόχους του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν όπως δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως άπαντες στην ομάδα θέλουν να απολαύσουν τη συμμετοχή τους, ενώ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι πως θέλουμε να απολαύσουμε την συμμετοχή. Παίζοντας τουλάχιστον δέκα παιχνίδια στην πρώτη φάση να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε», είπε αρχικά ο Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε:

«Όταν λέω απόλαυση εννοώ σε άλλα επίπεδα, όταν έχεις υποχρεώσεις σε έναν όμιλο φυσικά και στόχος είναι η πρόκριση. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Νομίζω, όμως, ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε».

Για την απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη σχολίασε: «Αυτό που λέμε και μεταξύ μας είναι ότι το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Το τι καταφέραμε θα το δούμε στο τέλος. Ξέρουμε ότι αρχίσαμε άσχημα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να είναι τροχοπέδη στις δικές μας προσπάθειες. Είμαστε εδώ και προσπαθούμε».

Τέλος, σχετικά με το προφίλ της Μπούντουσνοστ ανέφερε: «Η εικόνα που έχουμε είναι ότι πρόκειται για μία σκληρή ομάδα που ήταν στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση. Δεν μπορείς να είναι ήσυχος απέναντι σε τέτοιες ομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.