Κούπερ: «Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Στον ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος παραδέχτηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Στον ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος παραδέχτηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο κλίμα που συνάντησε στον «Δικέφαλο» του Βορρά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αρχικά, ο Κούπερ τόνισε στην εφημερίδα «Goal»: «Ούτε έχω συμφωνήσει, ούτε έχω υπογράψει ακόμη σε καμιά ομάδα. Δεν έχω ιδέα ακόμη τι θα κάνω. Ο ατζέντης μου είπε πως υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες εκτός από τον ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ υπάρχει μια πολύ καλή σχέση, βρήκα πολύ καλό κλίμα, μου αρέσει η κατάσταση εδώ, μπόρεσα να δείξω την αξία μου και δεν μετάνιωσα καθόλου με την επιλογή μου. Ξέρω πως θα ήθελαν να μείνω, αλλά δεν έχω πάρει αποφάσεις για την επόμενη χρονιά. Μακάρι να είναι οι συνθήκες τέτοιες που να μείνω».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: «Τα λεφτά παίζουν ρόλο, αλλά όχι μόνο αυτά. Θέλω να πάω κάπου που θα αισθάνομαι άνετα, θα νιώθω άνετα κι εγώ και η οικογένειά μου, όπως συμβαίνει τώρα με τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να παίξω κάπου που θα υπάρχει το κίνητρο συμμετοχής στην Ευρώπη».

Τέλος, ο Κούπερ δήλωσε για τον Διαμαντίδη: «Ο Διαμαντίδης κάνει καταπληκτικά πράγματα μέσα στο γήπεδο, σε άμυνα, επίθεση, παντού. Είναι εντυπωσιακός. Προσπαθώ να παρακολουθώ παίκτες που παίζουν στη θέση μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.