Κάτοικος Μόσχας ο Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφήνει την Ελλάδα και πλέον ετοιμάζεται να εγκατασταθεί στη Μόσχα, καθώς την επόμενη σεζόν θα ανήκει στο τεχνικό τιμ της ΤΣΣΚΑ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφήνει την Ελλάδα και πλέον ετοιμάζεται να εγκατασταθεί στη Μόσχα, καθώς την επόμενη σεζόν θα ανήκει στο τεχνικό τιμ της ΤΣΣΚΑ. Ο πρώην τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου ακολουθεί τον Γιόνας Κασλάουσκας και στην “ομάδα του στρατού” καθώς οι δυο τους έχουν συνεργαστεί τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην Εθνική ομάδα.

“Είναι χαρά και τιμή να βρίσκομαι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, με τεράστια ιστορία, ο οποίος παραμένει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Βατούτιν, τον κόουτς Καζλάουσκας, που μου έδωσαν την ευκαιρία να βοηθήσω ένα μεγάλο σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Υπόσχομαι ό,τι θα κάνω τα πάντα προκειμένου η ομάδα να πετύχει. Γνωρίζω τον προπονητή Καζλάουσκας από το 2005, όταν δουλεύαμε μαζί στον Ολυμπιακό. Με σχετικά μικρό μπάτζετ απείχαμε από την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας και παίζαμε στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Αργότερα, δουλέψαμε μαζί στην Εθνική ομάδα, όπου κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Θεωρώ τον Καζλάουσκας ως έναν από τους ειδικούς και τον άνθρωπο που με επηρέασε αρκετά στην καριέρα μου. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά και πιστεύω πως θα βοηθήσουμε μαζί την ΤΣΣΚΑ”, δήλωσε ο Σφαιρόπουλος στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.