Απειλές Πανιωνίου

Την έντονη αντίδραση του προέδρου του Πανιωνίου, Ηλία Λιανού, προκάλεσε η πρόταση που κατέθεσε ο Βασίλης Οικονομίδης στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ για τη νέα σύμβαση των ομάδων με τον ΟΠΑΠ

    Την έντονη αντίδραση του προέδρου του Πανιωνίου, Ηλία Λιανού, προκάλεσε η πρόταση που κατέθεσε ο Βασίλης Οικονομίδης στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ για τη νέα σύμβαση των ομάδων με τον ΟΠΑΠ, η οποία δεν περιλαμβάνει τους «αιώνιους», Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που θα κάνουν μόνοι τους τις διαπραγματεύσεις. Η σύμβαση με τον ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκε και στη νέα υπάρχει πρόταση για τις 12 ομάδες.

    «Αν δεν πάμε για σύμβαση στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται και οι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, εγώ δεν κατεβάζω τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα», τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, για να πάρει την απάντηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ: «Έχω ασχοληθεί πολλές ώρες με το ζήτημα του ΟΠΑΠ, δεν σέβεστε τίποτε; Καθίστε να συζητήσουμε την πρόταση για τις 12 ομάδες». Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να απασχολήσει έντονα τις επόμενες ημέρες τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (στις 20 Ιουνίου είναι η γενική συνέλευση της Λίγκας), ενώ από την πλευρά των ομάδων που παραβρέθηκαν στο σημερινό δσ (απουσίασαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης) υπάρχει κοινή επιθυμία οι σύλλογοι να πορευθούν ενωμένοι.

    Στο μεταξύ, παράταση μέχρι τις 30 του μήνα δόθηκε στην κοινοπραξία των εταιρειών που έχουν αναλάβει την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Α1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.