Μίνιτς: «Κέρδος ότι τα δώσαμε όλα»

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό, δίνοντας συγχαρητήρια που κατάφεραν να μείνουν ως το τέλος στη διεκδίκηση του αγώνα.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό, δίνοντας συγχαρητήρια που κατάφεραν να μείνουν ως το τέλος στη διεκδίκηση του αγώνα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μίλαν Μίνιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το Άρης-Ολυμπιακός 59-64: «Ο Ολυμπιακός με το ρόστερ που είχε, ήθελε να πάρει και τη νίκη, αλλά και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής. Έχει έμπειρους και νέους παίκτες, αλλά στο τέλος που το παιχνίδι ήταν κλειστό έπαιξε με τους έμπειρους και κέρδισε. Σίγουρα είχαν το μυαλό τους το παιχνίδι με τη Λαμποράλ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την παρουσία μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Το μυαλό ήθελε, αλλά το μυαλό δεν ακούει πάντα, είχαμε και κούραση. Πρόκειται για μία επιτυχία για τα παιδιά που έδωσαν το μάξιμουμ. Αυτό είναι το κέρδος, ότι τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να πάει στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, όπως και ο Παναθηναϊκός. Εμείς έχουμε μια δύσκολη συνέχεια ως το τέλος του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.