Γκιστ: «Προσεκτικοί στο transition»

Ιδιαίτερη προσοχή στο γρήγορο παιχνίδι της Λαμποράλ θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ.

Ιδιαίτερη προσοχή στο γρήγορο παιχνίδι της Λαμποράλ θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός σέντερ μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ πριν την τελευταία προπόνηση των πράσινων, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού με την Ισπανική ομάδα αλλα και την απουσία του Όντομ

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

 «Πρέπει να ‘μαστε απολύτως συγκεντρωμένοι, όταν βγούμε στο παρκέ αύριο (7/3). Παρότι δεν έχει καλή επίδοση, η Λαμποράλ Κούτσα παραμένει μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Στη συγκεκριμένη φάση της Ευρωλίγκας η κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη, επομένως πρέπει να ‘μαστε συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι».

Για την απουσία του Λαμάρ Όντομ: «Η παρουσία του προσδίδει κάτι διαφορετικό στη Λαμποράλ Κούτσα, αλλά εμείς πρέπει να ‘μαστε συγκεντρωμένοι στο βασικό στόχο μας, πώς θα νικήσουμε, ανεξαρτήτως ποιους παίκτες θα έχουμε απέναντί μας».

Για το τι πρέπει να προσέξουν από την Λαμποράλ: «Πρέπει να ‘μαστε προσεκτικοί στο transition. Όπως κάθε ισπανική ομάδα, αρέσκεται να τρέχει, να παίρνει πολλές προσπάθειες. Πρέπει να ‘μαστε έτοιμοι στην άμυνα για καθετί και να περιορίσουμε τα εύκολα καλάθια, να τους ωθήσουμε στο μισό γήπεδο, όπου έχουμε το πλεονέκτημα, το οποίο θα μας βοηθήσει να ελέγξουμε το ρυθμό και να φτάσουμε στη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.