Κούπερ: «Να κάνω ωραία πράγματα με τον ΠΑΟΚ»

Ενθουσιασμένος μετά τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Ντι Τζέι Κούπερ.

Ενθουσιασμένος μετά τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Ντι Τζέι Κούπερ.

Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ, σε συνέντευξή του στο επίσημο site της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μιλά για τις πρώτες σκέψεις του μετά την ένταξη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι έχει λάβει ενημέρωση για τον σύλλογο και τον κόσμο του μέσω YouTube και προσθέτοντας ότι είναι ανυπόμονος να ξεκινήσει τη δουλειά.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Ήταν δύσκολη η απόφασή σου να συμφωνήσεις με τον ΠΑΟΚ;
«Όχι δεν ήταν δύσκολη η απόφαση, από την στιγμή που έμαθα κάποια πράγματα, σημαντικά, για την πόλη, την ομάδα, τον κόσμο. Είδα και μερικά παιχνίδια στο youtube, είδα πως είναι ο κόσμος, πως είναι η ομάδα και κυρίως πως παίζει. Πιστεύω ότι θα είναι μία καλή εμπειρία για μένα. Θέλω να κάνω ωραία πράγματα με τον ΠΑΟΚ αυτή την χρονιά».
 
-Από τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό μπάσκετ ξεκινάς την επαγγελματική σου καριέρα. Είσαι έτοιμος και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
«Η αλήθεια είναι ότι έρχομαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Πάντα ένας παίκτης, όταν παίζει μπάσκετ και έχει περάσει μία γεμάτη τετραετία στο κολέγιο, θέλει να βρει τον τρόπο να παίξει στο ΝΒΑ. Αυτό θέλω κάποια στιγμή να πετύχω κι εγώ, αλλά τώρα το μυαλό μου θα είναι στον ΠΑΟΚ. Κι όσο θα είμαι στην Ελλάδα θέλω να κερδίζω, να παίζω καλά και να μπορούμε με την ομάδα μου να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε κάθε στόχο που θα θέσουμε. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να παίξω μπάσκετ στην Ευρώπη».
 
-Είδες παιχνίδια του ΠΑΟΚ πριν πάρεις την απόφασή σου;
«Ναι, είδα ορισμένα παιχνίδια, σίγουρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα Ευρώπης όπου κέρδισε ο ΠΑΟΚ, αλλά και αγώνες με μία άλλη ομάδα της ίδιας πόλης, με την οποία υπάρχει μία αντιπαλότητα (σ.σ, εννοεί τον Άρη). Μου άρεσε ο τρόπος που παίζει η ομάδα, ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησα και τι σκέφτονται για το μπάσκετ. Μου άρεσε πολύ και ο τρόπος που υποστηρίζουν οι φίλαθλοι την ομάδα. Είναι λίγο τρελοί νομίζω. Αυτό κατάλαβα από αυτά που είδα κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα της καριέρας μου».
 
-Από την στιγμή που έγινε γνωστή η συμφωνία σου με τον ΠΑΟΚ, πολύς κόσμος σου έστειλε μηνύματα μέσα από τα social media. Πως το σχολιάζεις αυτό;
«Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Και ήταν πολύ ωραίος ο τρόπος που με καλωσόρισαν οι φίλαθλοι της νέας μου ομάδας. Ευχαριστώ για τις ευχές του και ανυπομονώ να τους δω από κοντά».
 
-Τι μπορεί λοιπόν να περιμένει ο κόσμος από τον D.J. Cooper;
«Τι να περιμένουν από μένα; Θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, θα παίζω σκληρά και πάντα με στόχο να κερδίζω κι αυτό που εύχομαι είναι να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά. Θέλω οι φίλαθλοί μας να είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που έρχονται στο γήπεδο για να βλέπουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.