Πεδουλάκης: «Μας βοήθησε πολύ ο Ράιτ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη εμφάνιση του Ζακ Ράιτ εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη εμφάνιση του Ζακ Ράιτ εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη  του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές επαφές. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο μεταξύ των παικτών. Αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα στο σπάσιμο της άμυνας του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτό το κομμάτι μας βοήθησε πολύ ο Ράιτ. Επίσης, βάλαμε τη μπάλα στο καλάθι, γεγονός που μας βοήθησε στο κομμάτι της ενέργειας, αλλά χάσαμε και πολλές βολές», είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Πλέον, συνεχίζουμε για το Μιλάνο. Δεν είχαμε τόσο μεγάλη αυτοσυγκέντρωση σήμερα. Αυτό συμβαίνει μετά από μεγάλα ντέρμπι. Σε γενικές γραμμές κάναμε αυτά που έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Ο Ράιτ μας βοήθησε πολύ, γιατί στο τέλος ο Ρόκο δεν μπορούσε καν να περπατήσει. Μας έτυχε και το θέμα με τον Κάρι. Μας έδωσε ακόμη μια λύση στη δεξαμενή των παικτών. Μπόρεσε και κράτησε την ομάδα για αρκετά λεπτά, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς».

Από την πλευρά του ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπράμος σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς ομάδα απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος, που παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός. Πήραμε κατά διαστήματα διψήφιες διαφορές και στο τέλος τη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανιώνιο».

Σφαιρόπουλος: «Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια»

Στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Πανιωνίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρά την ήττα από τους «πράσινους».

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός είχε ένα ελαφρύ προβάδισμα αλλά ήμασταν κοντά. Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός πήρε διαφορές, όμως και πάλι καταφέραμε να τις καλύψουμε και να παραμείνουμε μέσα στο ματς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, φτάσαμε ως το τέλος και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που καταβάλαμε», ήταν το σχόλιο του προπονητή της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Από την πλευρά των παικτών του Πανιωνίου, ο Μαρκ Κάρτερ, ανέφερε: «Το ματς ήταν πολύ σκληρό και από τις δύο ομάδες. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πολλές δεύτερες ευκαιρίες στον αντίπαλο να σκοράρει. Παλέψαμε να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά σε αυτή μας την προσπάθεια ξοδέψαμε πολλή ενέργεια. Είναι δύσκολο απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός να πετύχεις κάτι τέτοιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.