Μανωλόπουλος: «Να διαχειριστούμε το χρόνο»

Στα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

Στα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο  Σωτήρης Μανωλόπουλος εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για τη 19η αγωνιστική της Basket League. Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των «κυανέρυθρων» και τόνισε πως το ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι να διαχειριστούν σωστά το χρόνο ώστε να παραμείνουν «φρέσκοι» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

«Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική και περισσότερο στο γήπεδό της. Έχει βαθύ ρόστερ και αθλητικότητα, αλλά και εμπειρία. Στην επίθεση είναι ομάδα ικανή να τρέξει, ενώ μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματική και στο σετ παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να ετοιμαστούμε και σωματικά και πνευματικά. Έχουμε αρκετά προβλήματα και πρέπει να τα διαχειριστούμε, όπως και να διαχειριστούμε και το χρόνο. Είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να βοηθήσουν όλα τα παιδιά, ώστε να μπορέσουμε να μοιράσουμε το χρόνο, για να είμαστε “φρέσκοι” σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, έχουμε ένα νέο πρόσωπο στον Ζακ Ράιτ, ο οποίος θα πρέπει να προσαρμοστεί σταδιακά», δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.
 
Από την πλευρά των παικτών, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανέφερε: «Μετά από έναν σημαντικό αγώνα, έρχεται ένα άλλο παιχνίδι σημαντικό για εμάς, αυτή τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον τρίτο της βαθμολογίας Πανιώνιο. Μια ομάδα που μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστική και η οποία παρουσιάζεται πιο δυνατή όταν παίζει στην έδρα της. Είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, εξακολουθούμε να έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει το στόχο για τον Παναθηναϊκό που είναι πάντα η νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.