Elite League (18η Αγ.): «Σίφουνας» ο Πανιώνιος και διαφορά δυο νικών από την Ελευθερούπολη

Σημαντικές εκτός έδρας νίκες για Δόξα Λευκάδας, Μύκονο και Μεγαρίδα.

Ο Πανιώνιος έκανε την καλύτερη εμφάνιση του, επί ημερών Άρη Λυκογιάννη (δυο μήνες) και νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία στην έδρα του Αμύντα (84-67), με τον Νίκο Γκίκα να πετυχαίνει ένα ακόμα double double σε πόντους και ασίστ, ενώ και ο Ίαν Βουγούκας πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνιση του στο πρωτάθλημα της Elite League. Oι “κυανέρυθροι” συνεχίζουν στην πρώτη θέση με 14-4, ενώ ο Αμύντα είναι στο 7-11. Σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα της Ελευθερούπολης από την Μύκονο (81-87), ο Πανιώνιος έχει, πλέον, διαφορά δυο νικών από την ομάδα της Καβάλας.

Σπουδαία νίκη πέτυχε εκτός έδρας και η Μεγαρίδα, στο Ιβανόφειο, κόντρα στον Ηρακλή (69-72), ενώ στο Χαλκιοπούλειο, ο Έσπερος Λαμίας επικράτησε του Παπάγου (81-68). Δύσκολη νίκη του Μίλωνα κόντρα στον Κόροϊβο, στην Νέα Σμύρνη.

Η Δόξα Λευκάδα έφυγε με την νίκη πέρασε από το Ψυχικό με νίκη 86-79 και παραμένει στη ζώνη των πλέι ιν…, ενώ έχει πιθανότητες και για συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ο Ντόνοβαν Ντόναλντσον ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, και η Δόξα έφτασε στο 9-9, ενώ το Ψυχικό βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 4-14.

«Γκραν γκινιολ» παιχνίδι στον Εύοσμο με τον Αίαντα να πανηγυρίζει μια νίκη… θαύμα επί του Πανερυθραϊκού με 71-70. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ανατροπή στο τελευταίο λεπτό από το 65-70 μετά από δύο τρίποντα των Τσρνιτς και Αθηναίου.

Στο 7-11 και οι δύο ομάδες, με τον Πανερυθραϊκό να έχει υπέρ την διαφορά πόντων σε περίπτωση τελικής, διπλής ισοβαθμίας .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.