Ρόσι: “Δεν βρήκαμε λύση στο πρόβλημα των ελαστικών”

Ο Βαλεντίνο Ρόσι συνεχάρη τον Μάβερικ Βινιάλες για τη νίκη του στο πρώτο Grand Prix του 2021 και εξήγησε πως η φθορά των ελαστικών έπαιξε ανασταλτικό ρόλο στην προσπάθεια να ανέβει στο βάθρο.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι συνεχάρη τον Μάβερικ Βινιάλες για τη νίκη του στο πρώτο Grand Prix του 2021 και εξήγησε πως η φθορά των ελαστικών έπαιξε ανασταλτικό ρόλο στην προσπάθεια να ανέβει στο βάθρο.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha κατέλαβε τη 12η θέση στον αγώνα του Κατάρ και εξήγησε πως το πρόβλημα με τα ελαστικά ήταν κάτι που είχαν εντοπίσει και από τις κατατακτήριες δοκιμές.

“Σίγουρα περιμέναμε παραπάνω μετά τις κατατακτήριες, αλλά μετά τους πρώτους γύρους είχα πρόβλημα με τα ελαστικά. Το ξέραμε και από τα τεστ. Φαίνεται ότι τα πιέζω πολύ αν και είναι περίεργο αφού είχαμε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Δεν έκανα τον αγώνα που περίμενα. Το είχαμε εντοπίσει το πρόβλημα και στην προσομοίωση και στα ελεύθερα, αλλά δεν βρήκαμε λύσεις. Δοκιμάσαμε και το σκληρό πίσω ελαστικό, αλλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορος κι έτσι πήγα με το μαλακό”, σχολίασε αρχικά ο “γιατρός” και συμπλήρωσε:

“Συγχαρητήρια στον Μάβερικ, οδήγησε τρομερά! Πολύ καλό ρυθμό είχε και ο Ζαρκό με τον Πέκο Μπανάια. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι κέρδισε μια Yamaha. Ο Κουαρταραρό τα πήγε επίσης πολύ καλά και όλο αυτό θα μας βοηθήσει για την επόμενη εβδομάδα στην πίστα. Το πρόβλημα το δικό μας αφορά το πίσω ελαστικό και για αυτό κάναμε μια μεγάλη συνάντηση. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε καλύτερα στον επόμενο αγώνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.